7

50%

преди 8 години

Вие представяте ли си в ЦАРСТВОТО на Иисус какво си говорят в момента за нас-бълг.?Вероятно Ап.ПЕТЪР,който посреща новодошлите пред портите вече държи в ръцете си български речник. ХОРАТА ОТ ОНИЯ СВЯТ СА ПОДГОТВЕНИ. ЗНАЯТ,ЧЕ СЕГА Е СЕЗОНА - "МАСОВО УМИРАНЕ НА БЪЛГАРИ".Водим всички негативни класации. Конкурираме се със страни,където от десетки години се водят войни. В БГ през зимата се увеличава смъртността на хората със сърдечни заболявания с 50%. ПОЗНАЙТЕ? На първо място сме.

6

BG

преди 8 години

То БДЖ една мишка да се ... на линията и влаковете закъсняват :)))) Най - големите некадърници в цялата държава ! България е единствената страна в света с ... фалирала железопътна компания !

5

Анонимен

преди 8 години

Българина е мързелив и необразован, такива са около 70 % от хората . Всеки политиканства , плюе и го мързи да си изчисти снега пред къщата . При това положение и извънземни да дойдат да ни управляват , все тая полза никаква . Вижте във Враца където убиха момчето , над 30 души гледат и снимат с телефоните без да му помогнат . Така , че си заслужаваме мизерията и *** в , която живеем .

4

Loi

преди 8 години

Auuuu ami imat li grajdanska zastrahovka?

3

Анонимен

преди 8 години

Къде е петербурски да се повоьи на дрезина или пак прай менюто на авиоотряда?

2

Сняг

преди 8 години

НАПРАВО ДА ЗАТВАРЯМЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ СМЕ СТРАНАТА С НАЙ-ВИСОКО ПРОЦЕНТНО СЪОТНОШЕНИЕ - СМЪРТНОСТ СРЕД ХОРА С КАРДИОЛОГИЧНИ И АСТМАТИЧНИ ПРОБЛЕМИ. ЦЕЛИ 50%!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Бойко е велик политик и държавник. Бойко смело напред народа е с теб.