80

Анонимен

преди 8 години

До ГолемУйОнази с пържолите и салатите, падала си по михлюзи, или поне така твърди.

79

Анонимен

преди 8 години

До АнонименМихлюзин е мъжът ти. Салатата и пържолите ще си ги ям и без да съм чистил сняг. *** герберски кратуни да ринат, белким им дойде акъла.И спри да ръсиш обиди, още повече взе да се повтаряш.

78

Държавата рухна

преди 8 години

Каква криза се разиграва само! 30 см сняг и вече държавата е безсилна.

77

Анонимен

преди 8 години

Айдеееее, дружките на Станишка и *** ореваха нета, че валял сняг :)

76

Анонимен

преди 8 години

Какво се оплаквате бе, вие мъже ли сте?!Почистете снега пред входа, заедно с комшиите, през това време булките ще направят салата и пържоли!Пък седнета и си пийнете и хапнете със съседи и приятели.Стига сте ревали , михлюзи !

75

ех времена

преди 8 години

Ех години !Какъв сняг имаше по два метра и никой не мислеше за жълти и оранжеви кодове .Хората си пиеха греяна и вино и яки свински мръвки.Сега бедствие !!!!!!!

74

ние, вие, те

преди 8 години

ПЪТЯ ОТ село. ОСЕНЕЦ ЗА РУСЕ Е ЗАТВОРЕН, ДО РАЗГРАД НЯМА ПРОБЛЕМИ МИНАВАТ СНЕГОРИНИ. И ОТ село УШИНЦИ ПОСОКА ШУМЕН СЪЩО Е ЗАТВОРЕН.

73

ha ha

преди 8 години

Стига мрънкахте, зима е, а и се очаква затоплянеслед 4 месеца. Гледайте положително на сезона, сега ще намалеят екскурзиантите, а на пролет ще ги намираме по горитеозъбени.

72

Анонимен

преди 8 години

Българина е мързелив и необразован, такива са около 70 % от хората . Всеки политиканства , плюе и го мързи да си изчисти снега пред къщата . При това положение и извънземни да дойдат да ни управляват , все тая полза никаква . Вижте във Враца където убиха момчето , над 30 души гледат и снимат с телефоните без да му помогнат . Така , че си заслужаваме мизерията и *** в , която живеем .

71

акуд

преди 8 години

България държавата в която вали сняг за първи път

70

Анонимен

преди 8 години

ОСТАВКА !!!!!!!

69

as

преди 8 години

Зима е. За хората, които не знаят какво е ще обясня накратко. През зимата вали сняг и трупа. Погледнете през прозореца. Всяка зима по нашите географски ширини вали сняг - кога повече кога по-малко. После се топи.

68

Анонимен

преди 8 години

до 82Какво да викам дявола като от 4 години зима няма във Варна. Пада за една седмица малко повечеко снях и толкова. За зима от 3 месеца това нормално ли е?

67

Анонимен

преди 8 години

до 79Преди 2 седмици за Варна даваха леки превалявания от сняг, а натрупа за един ден и една нощ 30 сантиметра. Това искам да ти кажа- че синоптиците са жалка история. Преди 4-5 дни прогнозираха за Варна поледици и навявания, а то сняг няма във Варна в момента.

66

до 78

преди 8 години

За софииско и врачанско преди 10 дена имаше прогноза в синоптик бг. за голям сняг и сега снега е 30-40 см за Варна не знам.

65

Анонимен

преди 8 години

до 73какво са познали синоптиците бре? Във варна за днес преди 4-5 дни го даваха снегонавявания, а в момента даже няма милиметър сняг във Варна.

64

До 74

преди 8 години

Аз ви мразя вас герберите без пари , една стотинка не търся от никой ! Вече цяла България мрази Герб , Борисов и троловете му ! Заради вас всеки ден 150 българи напискат България !

63

Родопите

преди 8 години

Пак местните се убеждаваме, че Родопите трябва да се откъснат от България! Никаква инфраструктура, поддръжка, поне като стане част от Турция няма да чакаме 15-20 дена за електричество и вода!

62

Анонимен

преди 8 години

добре, че след зимата идва прокет, та да стопи снега по улиците, иначе ще сме като айс ейдж в тъполандия.

61

Анонимен

преди 8 години

Кои са обикновените хора - тези които са толкова зле, бедняци от мързел, че пишат в този форум за по 2 ст. на пост платени от Орешарски с парите от КТБ?