34

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

аз сега се върнах, мислех да се спускам в рифа но нещо съм настинал от джунглата вчера, отидох и се намазах на белия плясък а жената отиде под дърветата на сянка, мързел ме обвзе, а екипировката ми послужи за възглавница, броях папагалите по дърветата накрая се прибрах карайки на автоматика доволно по джапанки и бански, тойотата е удобна кола признал съм ги.Какво друго те интересува? Пращах ви много пъти снимки но напоследък спряха да ги публикуват вместо това гледаме оскотялото битие на варг

33

защо

преди 8 години

питам аз, щом сте недоволни от местната власт, ЗАЩО пак избрахте същата партийна *** в общинския съвет и за кметове на столицата а? или ако сте против сегашните, ЗАЩО не гласувахте за някой друг , не за ДОКАЗАН КРАДЕЦ,а поне за някой с надежда да не е крадец???

32

Panelenchovek

преди 8 години

Sofiancite ot bulgarskata tehnicheska nacia chistiat snega s plastmasvi lopatki?! :-)

31

Анонимен

преди 8 години

към 39. Винетките важат извън градовете. Какво да чисти винетката на улицата

30

Любимият ми сезон

преди 8 години

Много обичам зимата. Ама истинската зима, като тая сега. С много сняг и "цъфнали" прозорци, със заснежените планини... Дано се задържи така поне до март, ама надали :) И какво се оплакват някои, какво по-нормално да е под 0 градуса през януари на тая географска ширина. Виж да е 15 и по-смелите да плажуват като лани по това време- това е аномалия. Освен това предразполага организма към болести, а и към нахлуването на болести, характерни за субтропика, за които нямаме имунитет. Така че на зимата!

29

Мирослав 33

преди 8 години

В София снегът е изчистен само по най големите булеварди :(Всички други пътища са оставени на Господ .Тази дебелата Свинетка ,сега какво ще каже?

28

Анонимен

преди 8 години

35см! бедствие! ти да видиш... в Япония като на места имат 7.5м сняг кво ли правят...сигурно чакат свинетка да дойде да лови снежинките... марш некадърници!

27

ДА

преди 8 години

Да се впрегнат всички ц....игани,получаващи помощи от държавата,т.е от нас и да почистят на ръка малките улици и тогава да си получат парите!Стига лапане!

26

Анонимен

преди 8 години

Мало.умниците в София свикнаха с меките зими и краденето на 80% от бюджета, отдавна под снегопочистване разбират сбутване на снега, по начин парализиращ всички коли, а не извозването му, крадене, крадене и само крадене...

25

ДО 27

преди 8 години

До АнонименПО принцип си прав, ама само това беше по-хубавото...

24

не не

преди 8 години

В Дубай не е супер. Няма ракия и свински пържоли.

23

Софиянец

преди 8 години

Вчера на нашата малка квартална улица 2-3 пъти мина снегорин, без да има голяма нужда. Днес никакви ги няма. Сигурно вчера са израсхдвали парите за почистване за месеца и вече няма да минават :).

22

se

преди 8 години

София трябва да се изчисти та Боко да може да се бие в гърдите и да реже- лентичка за изчистена европейска столица.А провинцията да е затапи от сняг та Боко да реже лентичка -изчистихме София от провинциалисти..

21

Анонимен

преди 8 години

Да вземат да го изринат

20

eadarbiznesmen

преди 8 години

В Дубай е супер. Заповядайте да се уверите.

19

korenjak

преди 8 години

София е много хубава през зимата, защото де-билите от провинцията не се ракарват с каруците си.

18

Снежният

преди 8 години

Нека си вали снега.Зима е.

17

Анонимен

преди 8 години

Прав си 21.....Вот на недоверие. Във фейса току що гледам, премеждията на автобус 102 в София. Пързаля се като шейна и не може да отлепи. Бутат го хора. ОСТАВКА НА ТАЗИ ***!

16

Ганчо

преди 8 години

Никакво излизане. Стоите си в къщите отново е бедствие. Някой щеше да лови снежинките но май е хванал нещо друго. ***, нещастници, кой Ви каза че може да управлявате. Знаете две думи - БЕДСТВИЕ И АВАРИИ защото веднага Ви дават допълнително парички и след това данъците на софиянци ще скачат. Винетка скъпа, данък сгради скъп, такса смет нереална и сега ако ми се наложи ще впрегна елечетата, защото в нашия квартал ще почистят снега по Великденче.

15

Вот на недоверие

преди 8 години

Б.Борисов и ГЕРБ са виновни за обилния снеговалеж в страната! Другари, ето нов повод за вот на недоверие на правителството!