105

Ами сега

преди 8 години

Кога господ ще си прибере вересиите. И как Боко гарантира, че на Панов по случая с катастрофата, нищо нямало да му се случи, ако не е негова работа, ако и тук няма пръст. Той собствената си безопастност не може да гарантира. Ходи с 40 гавази, включително и снайперисти го пазят. Какви гаранции ще дава. Панов яко го дразни.

104

анонимна.

преди 8 години

Моля да бъда информирана по кои въпроси е съветник въпросното лице.Ако всички съветници са като този , жална и майка не само на България , а и на Европа.Как да им имаш доверие на нашите управници като им гледаме съветниците.До кога това лице от снимката ще се мотае в краката на ръководните органи?!!!!

103

Анонимен

преди 8 години

a bre carvul taka li se bori korupciyata ???sheshe da uvolnivash borisov sega si mu sol t ,a,s,h,a,k.karikatura ,cirkadjiya

102

Анонимен

преди 8 години

В цялa България в момента няма ток, вода, обхват. Пада сняг или проливен дъжд и държавата абдикира.Това са елементарни неща с които една държава трябва да се справя бeз проблем. После да ни разправят имало 3% растеж и т.н. То не остана нищо- лекари, мед. сестри или какъвто и да е друг квалифициран персонал. Направо да закриват държавата. След 10 години ще има само пенсионери и ци.ганета.

101

Анонимен

преди 8 години

Всички,ама всички трябва да си ходите,самозабравили се алчни егоисти!

100

Анонимен

преди 8 години

Спектакълът "Пази се- демокрацията пада" започна!"Боят настана-тупкат сърца ни,ето ги близо наште душмани..."! Почна се, момчета!Предстоят сериозни събития,в резултат на които много от управляващите ни след 1989г ще отидат там,където са им местата-кой при Мишо за бира,кой при Максвел за риба,кой на Белене да зарива гьола с бетон за АЕЦ "Белене",кой на Варна да копае хъба и канала за "Южен поток",а евро-ориентирани специалистки ще им духат,пеят юридически песни и изтриват потта от челата...

99

Яне Янев

преди 8 години

СМС-а е от Цацаров!

98

Анонимен

преди 8 години

то Янето, че лъже е ясно най-много sms да е минал през него,но е интерeсно след като го показва Панов, Борисов довтасва значи е имало най-вероятно и 2-ри sms, от същият екземпляр,който ще да е бил още по-пикантен...нещо от рода "ужас sms ми до вас Панов го показа пред всички "

97

ПЕТЪР

преди 8 години

До УУУЖАС! : ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА СИМЕОНОВО СА ТАКИВА -ОБИЧАТ ДА ИМ НОСЯТ И ДА ИМ СЕ КЛАНЯТ !

96

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен: КАК КОЙ -ЯНЕТО БЕ !

95

boc

преди 8 години

Аз казвам:Цацата има най-голям интерес да разследва и каже кой е източникът на СМС-а, нооооо само при положение, че не е Той или Той не е разпоредил на негов приближен да предупреди Борисов!Ноооо, триумвирата Цацаров, Доган, Борисов ще си мълчи, като комунист на разпит!!!

94

ПЕНЕВ

преди 8 години

А,НА ТОЯ ОБРАТЕН СЪВЕТНИК ПЪК ,КОЙ МУ Е НАПИСАЛ СЪОБЩЕНИЕТО - ХАЙДЕ БОКО КАЖИ !МРЪСОТИИ ,МРЪСОТИИ ,НЯМАТ КРАЙ ОТ КАКТО ЗАПОЧНА МРЪСОТИЯТА НАРЕЧЕНА МИШО БИРАТА ! ПЕЧАТНИЦИ , ТАНОВЦИ ,КАКИ ,ЯНЕВЦИ -ДОЛНА ПОМИЯ И МРЪСОТИЯ ,ТОВА Е ДНЕШНОТО УПРАВЛЕНИЕ !

93

4402

преди 8 години

КОЙ Е ПИСАЛ ЕСЕМЕСА ВЕЧЕ Е ЯСНО ,НО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕМ КОЙ Е ДАЛ ИНФОРМАЦИЯТА.......ОООООХ МАЙ СЕ ДОСЕШТАМ ,МОЖЕ БИ Е ДИМИТЪР УЗУНОВ!!!!!!!.

92

БАБА КУНА

преди 8 години

ПРОСТОТИЯТА В ГЕРБ НЯМА ГРАНИЦИ! КОЛКОТО Е УМА НА СМЕШНИКА СЪВЕТНИК ЯНЕ, ТОЛКОВА Е И НА СЪВЕТВАНИЯ БОРИСОВ! СМЯХ, СМЯХ , СМЯХ В ЗАЛАТА!

91

Sali Ziganina

преди 8 години

Stom kato tozi ohlyuv moje da bade savetnik na premiera,zasto az da ne bada savetnik na prezidenta?

90

Idealist

преди 8 години

Този т.н. съветник от къде е слушал заседанието на ВСС? Може ли такова унижение на ВСС, да се подмазват на един човек, който преди няколко години заспа на връчването на Нобеловите награди! Срам. Изпитвам срам че ни управлява такъв човек!

89

1

преди 8 години

До Анонимен-119,народа от парада ли,начело със съветника янка янеф.

88

Анонимен

преди 8 години

Бойко смело напред народа е с теб.

87

Идеалист

преди 8 години

Какъвто Мин. председателя, такъв и съветника му. Отвратителни...( то всички епитети вече се изчерпиха )

86

123

преди 8 години

Тоя лъже като "дърт "!