10

Елвис Джаксън

преди 8 години

Най добър филм - Мадафака МаксМъжка роля - ЛеоЖенска - не ни интересуваЗвук и Кинематография - Макса, от по-гореСценарий......и те така!

9

dp

преди 8 години

7, аз пък намирам новата версия на "Лудият Макс" далеч далеч по-добра от едновремешните.Мел Гибсън изнасяше целите филми тогава с това, че е много приятен за гледане.Тоя филм беше като цяло много впечатляващ, а оня с огнедишащата китара дето семярна няколко пъти беше черешката върху тортата :).

8

Tikwa

преди 8 години

Имам чувството, че от "академията" имат зъб на Ридли Скот и никога няма да му дадат отличие.

7

циника

преди 8 години

Карол е провал с оглед на факта, че все пак филма стъпва на много силен литературен източник - романът на Патриша Хайсмит.Недъгава режисура, а актисите са оставени да играят както могат. Най-стряскащият факт обаче е номинирането за един куп награди на недоразумението Марсианецът. Този филм изглежда като направен от третокурсници в НАТФИЗ. Най-големият майтап е, че филмът беше обявен за победител в Златните глобуси в категорията "мюзикъл и комедия".За да бъде комедията пълна,разбира се.

6

Анонимен

преди 8 години

Тоталния хит "Лудия Макс: Пътят на яростта"!?Тотален хит бе преди 30 години, а днешните продължения са вкиснала боза!

5

Анонимен

преди 8 години

От няколко години не гладам нито оскарите, нито евровизия.И двете нямат нищо общо с качествените изпъления, но за сметка на това са пълни с политически и с толерантни поръчки.

4

Д.

преди 8 години

Никой не е разбрал все още, защото Оскарите не са раздадени ;) !!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Как може да пренебрегнат Carol ? Изпипан филм!

2

Анонимен

преди 8 години

Някой разбра ли кой за какво е взел Оскар ??!!Егати статията........

1

boc

преди 8 години

Аха, големите простотии и доминацията на големите пари да започне.......СЕГА!!!За мое най-голямо съжаление, за номинациите за Оскар е без значение дали филма е стойностен (откъм изкуство) или е Остойностен откъм пари!Пари!Пари!И пак пари!!