9

Кака

преди 8 години

Пред нашият блок до полунощ лятото се събират деца на 10-12 години .Играят карат се и естествено вдигат шум .Е какво и на тях ли да хвърлим пиратка? Ако не са те бабите стоят също до посред нощите на хладно и вечер слушам рецепти...и на тях ли пиратка ? Сигурна съм че 90% от родителите са имали случай в които децата са навън след 20,00часа но сега са мноого осъдителни.Събота неделя ден за ремонти хайде и татковците да гръмнем.Скъпи съграждани всеки е бил в една от тези ситуации.Тихо е на

8

Анонимен

преди 8 години

Няма ли някой да напише, че децата са извадили бокс?

7

До хаха

преди 8 години

То и сега се намира кой да ошамари келешчета, които си го просят.Бедата е там, че сме тръгнало по пътя на германците - едни от нас се държат цивилизовано, а други вилнеят за тяхна сметка, като считат доброто възпитание за страхливост или будалщина.В Германия хората си бяха цивилизовани, но пуснаха у дома си диви същества, които им се качиха на главите.Ние пък, като цяло, още не сме дораснали до нивото на хора, живеещо по цивилизовано законодателство. Затова шамарите са нужни не само за деца.

6

маке

преди 8 години

подрастващи каратисчета баткото даде фира и тея на там са тръгнали ама еле е демократия

5

Анонимен

преди 8 години

да и се спре фейбука на мама Надеждаи един превъзпитателен бой за нея ще има положителен ефект

4

Еееей, лельо!

преди 8 години

Ако сме държава на място, яка глоба за мама Надежда и социалните служби веднага да изведат от дома й нейните деца и да ги настанят в надеждно приемно семейство, а Надежда да плаща издръжката им.Значи за нея е приемливо някой да нанася каратистки ритници по чужда собственост? Такава жена не може да възпита правилно децата си, те са застрашени покрай нея да израснат като асоциални типове.Не виждам нищо лошо в това, че са били сплашени подрастващи, които от друго не разбират.

3

Да де

преди 8 години

Ергюн ритал кофата - хубава работа ама ц*ганска!!!! А тоя па доктора и той топъл, поне да не беше обръщал толкова ракии преди това и да беше уцелил някой де!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Е от тренировка се е връщало циглето, не е ли ритало достатъчно там, та трябва да рита и по кофите?! И като порасне ще рита де кого срещне, нали? Браво на доктора!

1

Веско

преди 8 години

Друг път ще внимават! Щото бели. Ако бяха от другите българи щяха да убият човека с лопати при самозащита.