61

Даола

преди 8 години

Току-що четох статии от сайта на Стоян Тончев " Зад кулисите" - журналистът критикува обосновано кмета на Поморие като привежда факти и доказателства. Това може да не се харесва на новия управник на града, но не може да му дава право да наема биячи да сплашват младия човек. Защо кметът и общинският съвет на отговорят на критиката ? Вероятно, защото нямат сериозни аргументи ! Да видим какво ще предприеме МВР.

60

Анонимен

преди 8 години

Убийства , побои и кражби! Гарантирано от ГЕРБ!

59

Анонимен

преди 8 години

"Възмущавам се, уверявам ви, че много бързо ще реагираме. Не трябва да го допускаме"Бъчварова вече си свърши работата- ВЪЗМУТИ се.

58

Анонимен

преди 8 години

Пародията на министър Бъчварова или по известна като мисис" Стига вече" е време да си подава оставката и да се прибира на село ,че патките я чакат!

57

Анонимен

преди 8 години

Тоест Бъчварова ще направи нещо срещу местните феодали поръчали побоя? Ами ако са от ГЕРБ ? Да не ставаме наивни и тук ще удари на камък. Просто толкова си може жената и МВР-то.

56

Анонимен

преди 8 години

В територията на Тиквата и мутрите е така.А в Слънчева Австралия е спокойно.

55

Анонимен

преди 8 години

Здравейте диваци,самолетни билети на най ниски цени от Румъния летище Хенри Коанда,евакуирайте се и се цивилизовайте

54

НЕГРАМОТНИ СТЕ

преди 8 години

комоциум???? Really? Кой по дяволите пише толкова неграмотно и кой редактира писаниците им? Съвременните "журналисти" са скандално неграмотни.

53

Анонимен

преди 8 години

до 70 Ами те може да се проявят апашите у нас, ама чичо Стивън и на 65 ще им счупи някоя ръка, ще им извади някое око с палец и така.

52

123

преди 8 години

аа не, госпожата РБ каза, че всяка критика към мвр-то ще приема за заплаха над националната сигурност....смяххххх...всеки ден убийства, побои, обири....каква сигурност какви 5 лв.....

51

Анонимен

преди 8 години

"Стига вече" - каза министърката."Стига вече" сте критикували МВР.Както виждате...всичко е спокойно...ние сме стабиУни...само имате усещането, че постоянно се пребиват и убиват хора.

50

ivailo1403

преди 8 години

Горкия човек, дано по-бързо се възстанови най-вече психически.

49

веска дебелата

преди 8 години

ето докъде доведоха герберските реформи , уволнение на качествени кадри с опит , и назначения на пенсионери и така навсякъде в даи монтана е назначен лихвар лъчезар кръстев иванов и е организирал престъпна група за пари и министъра знае и нехае , корупцияяяяяяяяяяяяя

48

Камен Балбузанов

преди 8 години

Само да не си помислите,че аз и баце ви Ицо Широков сме го пребили.Ние сега яко си помпаме във фитнеса и чакаме с нетърпение лятото да дойдат братушките.:)

47

Guni

преди 8 години

1. Да се смени на момента цялата управа и администрация на МВР. 2. Да се повишат заплатите на редовите полицаи до нормално европейско ниво.3. Рецидивисти да биват осъждани по бърза процедура.4. Хора с висящи дела да се проверяват редовно от МВР.Когато държавата се научи да ръководи силовият орган и го зачита и уважава, тогава поне битовите престъпления ще секнат. С милиционерщина няма да се оправим.

46

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ, баце. ГЕРБ :)

45

Полицай

преди 8 години

Битовизъм, драгим у другари. Нищо не може да се направи! Купете си спрей за самозащита. Сега ме извинете, аз отивам да постачкувам малко и да изпуша една цигара, че с 20 заплати при пенсиониране не мога да си построя 200 кв. метра къща. Трябват ми още 10 заплати. Чао!

44

до 59

преди 8 години

Изреждаш само удобните на теб?

43

Шаран_БГ

преди 8 години

У---у -у-у-у-у-уважаема, госпожо министерке ----- СТИГА ВЕЧЕ !!

42

Анонимен

преди 8 години

до 55Е нали такива т.ъпанари като теб гласуваха за Мавъра и демокрацията навремето и крякахте, че времето е ваше? Забрави ли?