45

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова, върнете ми ***! Реституция!

44

Анонимен

преди 8 години

Ами да конфискуват и клошарите

43

Анонимен

преди 8 години

аз предлагам да има малко социална политика до половин мухлясал хляб и две развалени мандарини даимат правото да консумират бедните хора но на място адругото което остане в казаните да се даде на депутатите смятам че това е справедливо все пак те коват законите за да може ние обикновените граждани да живеем щтасливо и охолно още един път прекланямсе пред наще политици за поредният адекватен закон ДОБРЕ ЧЕ ВИ ИМА ХВАЛА

42

1

преди 8 години

др. министерка от герб,да направи така,че хората да не ровят в казаните,ако имат препитание,вярва ли някой,че тези хора,ще ровят по контейнерите.С глобите пак ' 'пълния'' бюджет ли ,ще пълнят.

41

Мина

преди 8 години

До къде стигнахме и за *** да се караме. Всъщност *** си е наш, ние го изхвърляме в контейнерите и ние плащаме данък смет, плащаме затова, че фирмата по чистото, която общината е наела ще ни извози *** до депото за отпадъци. Предлагам всеки да си остави *** отвън кофите, така бедните хорица няма да ровят в контейнера. *** си е наш, ние решаваме на кой да го дадем.

40

Анонимен

преди 8 години

Аз за това вече не хвърлям *** в контейнера а навсякъде където ми паде !

39

Анонимен

преди 8 години

Значи конфискуват каруцата а коня какво става него !

38

Анонимен

преди 8 години

ZA PARKING NA KARYCITE SIGORNO SA OSIGITE NQKAKVI SI TAM 50 60 MILION4ETA PREPOLAGAM DA SE NAPRAVQT????

37

Анонимен

преди 8 години

Жалко, че България няма колонии и да се приеме, че да си беден е престъпление. Всички управляващи в последните 26 години са виновни за тези клети хора, които ровят в ***. Те ровят защото нямат друг избор за препитание.

36

me

преди 8 години

Аз не разбрах, последно контейнерите частна собственост ли са или не са? Защото първо казва, че са частна собственост, а полсе че са закупени с публични средства! Ако сме ги купивали с нашите пари, значи технически са наша собственост. И аз лично нямам против клошарите да печелят от рециклирането на *** ми, след като на мен така или иначе не ми плащат за него, а аз си плащам с такса смет А ако са частна собственост - да ни плащат на нас, че ни рециклират ***! Тия пари са си наши!

35

Alow

преди 8 години

На ви капитализъм сега.

34

Я-я

преди 8 години

Поредното грешно решение! Нека няма кой да им изкупува събраните неща, пък да видим до кога ще събират. Да не говорим, че в същите тези пунктове за вторични суровини, голяма част от нещата, които се изкупуват са крадени - от шахти, огради, пътни знаци, до всичко де що може да се предаде от частен двор...

33

Анонимен

преди 8 години

Макар че като цяло не харесвам бсп, те нямаше да допуснат чак такава простотия.

32

Мислещ

преди 8 години

Продължават със нечовешкото отношение към бедните и беззащитните хора. Да видим до къде ще стигнат. Следващата стъпка е да почнат да им режат ръцете. ПП: Клошарите се препитават по що-годе честен начин. Оставете ги на мира. По-добре сложете големи наказания за джебчиите и крадците.

31

бай Петко

преди 8 години

Ами ако е стара бебешка количка с изкривени колелета като татра ще ги смените ли преди да я продадете, *** изперкали !!!

30

Анонимен

преди 8 години

*** ясно, но какво ще правите каруцата като я конфискувате?Или това ще е поредната антика продадена по световните аукциони и пълнене на сметките на определени "другари"?Другарки и другари, стига с това другаруване.Народа така се изхранва.--С очите си видях човек да бърка в чуждите кофи и да яде остатъци от мандарини, защото човека не може да си го позволи.И беше доволен, дори и на това.СРАМ И ПОЗОР ЗА булиярия.Тука живеят бедняци, не боляри.

29

Анонимен

преди 8 години

По кофите ровят и бивши учителки и инженери. Не са с каруци. Пу не ви е срам!

28

Анонимен

преди 8 години

До АнонименOTIVAI V BELGIA BE PROSHLYAK.

27

Ники

преди 8 години

Трябва да има репресии!

26

ekolojka

преди 8 години

Може, но няма да е описано от къде може и от къде не може да се вади.Мн. е сложно да се предвиди цялата картинка.Представи си диван: съвестният го кара на съответна площадка и си плаща, а там го зарязват. Или ***, който го зарязва до кофите - там му махат железата за рециклиране, дървениите - за огрев и на площадката се кара мн. по-малко ***.