12

Анонимен

преди 8 години

Конституционни съдии в Германия считат, че Меркел е нарушила Консгитуцията. Направо си е развявала коня из Германия.Сега готвят Референдум за бежанците(Пише в "дойче веле")

11

дойче веле

преди 8 години

"Меркел, без разрешението на Бундестага "се е самоупълномощила" да позволи на стотици хиляди бежанци да влязат в страната".

10

Анонимен

преди 8 години

Тази babishkera на снимката майвече се намира в състояние на свободнопадане от висините, където се беше издигнала по стечение на обстоятелствата.Май трябва да благодари за това изключителнона себе си.

9

дедо Ташунко

преди 8 години

Хора, данните са невярни. Живея вече 30 години в тази държава и мога да заявя, че от 10 души осем са против нахлуващата тук човешка маса. Няма да употребя по-точни думи, защото ще ме изтрият операторите, Статистиката е в услуга на политиците, а те са арогантни, лицемерни, нахли и работят само за себе си. Освен това хората се страхуват да кажат истината, защото свобода и демокрация има само за супербогатите. Останалите сме обикновени *** и роби на труда. Това е истината за съжаление.

8

Анонимен

преди 8 години

Действията на Меркел и т.нар. "бежанци" ще провокират появата на нов Хитлер. Лошото е, че когато това стане, Европа си отива.

7

xxxxx

преди 8 години

polovinata ot fashistite vse oste spjat, ama ste se sabudjat kato gi naebat i tjah njakoi den....

6

Анонимен

преди 8 години

Бабето се е сбръчкало. не му е лесно да излезе от блатото.

5

Тома

преди 8 години

Меркел най-големия ***, който унищожава Европа като я заселва с варварска сганн!

4

Vagner

преди 8 години

Петдесет на сто казват, че не изпитват никакви опасения...tezi Петдесет на сто sa DZelezni GeYUvie kat СТРАНДЖАТА...S kakvo li ne sa se e spravial v Spartacus prez mutnite 90..., ta sega s edni neizpolvani po prednaznacenie curni mandolini li niama...Stiga samo kamilite sa zamezvali...

3

gost

преди 8 години

Интересно мие какво ли прави инструктор при изпитващ посред бял ден карти ли играе

2

Анонимен

преди 8 години

Вдигнете се на бунт и разкарайте дъртата кукувица.

1

Анонимен

преди 8 години

"Скептични" е много меко казано.Истината в нашата преса, обаче, няма да се напише и прочете.Хората са настръхнали и се бунтуват срещу надупените на запад правителства.