31

не

преди 8 години

Той е хомосексуалист.

30

Уфффффффф

преди 8 години

*** все дърти брантии е...!Бе хвани си едно младо .....Л.Л.Мислих, че реалното му място в ранглистата е 16 - 18 то. Явно съм сбъркал.Иначе браво, най-успешният български тенисист.Дай боже да ме опровергае и да се доближи до топ 10.

29

Анонимен

преди 8 години

Въоще не му пречат - играе тенис между другото - важното е да опъне колкото се може повече. Като почне да ства само за тенис тогава само тенис ще играе!

28

BG СОРОСОИД

преди 8 години

ЕССТВено че да ! не може нон- стоп да ходиш по жени и накрая да си супер трениран и силен на корта ....тва важи не само за Гришата де .....видяхте Божинката докъде се докара ! трябва да внимава нашето момче да не стане като Божинове номер 2 ..... *** бързо могат да му зипият акъла а и парите ...... ако има такъв изобщо- щото се оказа че Божинов няма

27

Анонимен

преди 8 години

напротив жените го стимулират. Според мен психиката му се пробива. Затова се дъни във важни мигове. Все пак има напредък към вчерашна дата. С времето може да обръгне и да се концентрира като острие. Дано това да не е таванът му. Ще се радвам да получим един нъмбър 1 в големия тенис. На слука!

26

Жожо

преди 8 години

Зловонящите завистливи дурли да замълчат и да си омият зъбите!

25

Оу Йе!

преди 8 години

Евала Гришка!

24

Анонимен

преди 8 години

Изобщо не му пречат, без Шарапова и Никол никой нямаше да е чувал за него. Сега е медийна звезда, има милионни договори за реклама, макар че успехите му в тениса са малко.

23

toko

преди 8 години

Кефя му се на Гришо,че забива такива мадами и му завиждам благородно,а и вчера игра много добре,просто нямаше късмет.Спрете да зивиждате и да обиждате успелите хора,това че само ядете *** за него няма да ви направи по-велики,радвайте се на малкото останали,добри българскки спортисти.На всички Антоновци и прозиводните им Честит Имен Ден ,Весел Празник и Наздраве !!!

22

Анонимен

преди 8 години

Жените не му пречат на тениса. Според мен тениса пречи на ходенето по жени :)

21

Анонимен

преди 8 години

до 25Това че все си случвал на мизернички е твой проблем. Нещо да ти призная- точно пък жените над 30 години се поддържат перфектно отдолу. Малките пи.кли миришат,а лелите на по 30-40 години са се измили отдолу перфектно и ти иде да ближеш и да ядеш прасковата до забрава. Толкова вкусна, мека и сочна.

20

Анонимен

преди 8 години

Каквито и красавици да са отдоло все миришат на риба.По добре тройка в парламента с Радан Кънев и Местан

19

Тихо

преди 8 години

Стига сте ни занимавали с тоя, дето не знае къде е България на картата !

18

Анонимен

преди 8 години

Наш Боко и той е хвърлил око на Никол Ширцингер и иска да я е..

17

Сиена от Виена

преди 8 години

Какво по-нормално от това един млад мъж да има връзка/и?Любовта,развлеченията,емоциите не са само за анонимните ,застанали пред компютъра и смело "чукайки" по клавишите.Това,че жените около Григор са популярни е в реда на нещата.Обстоятелствата му пречат да срещне Дора от Горна Оряховица,а не че не може да се влюби в нея.В нашата работа-моята,вашата връзките-съпруг,съпруга,приятелка,приятел пречат ли ви да си вършите работата?!Оставете момчето на мира!Знам,че е невъзможно!Жълтото е цвят.

16

Хвани

преди 8 години

си кака, та да тъ отрака.

15

Пиер Задорян

преди 8 години

Много е далече от класата на братчеда Агасян по известен като Агаси. И не му пречат лелките, а ръчичките.

14

1

преди 8 години

на тенисиста от Хасково,му пречи вълната.

13

Анонимен

преди 8 години

до 14Никол Шерцингер е баба? Аз съм на 35 години. Дай боже всеки му като мен да си има такава баба за приятелка, младеж!

12

ha ha

преди 8 години

Оставете го Гришо на мира, другите тенесисти и те си имат жени и приятелки, а дали ще е Никол или някоя друга Вас какво Ви засяга. И без това по-добър от него нямяме. който му намира косури да излезне да се пробва с него, и тогава да се пени.