76

Анонимен

преди 8 години

Непълнолетни-" лъвчета на халифата"

75

веско Маргото

преди 8 години

Ясно:" Тяхната полиция ги " пази"

74

Анонимен

преди 8 години

Че те швабите били големи будали

73

Анонимен

преди 8 години

*** те ако екстрадират който хванат в някакво нарушение,тогава България ще се пренасели бре:)

72

mdam

преди 8 години

Няма да се оправят нещата а ще стават все по зле. Който го хванат директно екстрадиция. Само така ще се научат.

71

до 85

преди 8 години

ти кюрди поне през крив макарон виждал ли си?пък и щом пишеш на латиница ясно що ревеш срещу кюрдите.

70

Анонимен

преди 8 години

Тия ако се качат в български автобус пълен с тинейджъри отиващи или връщащи се от даскало

69

Анонимен

преди 8 години

До цъкВ този случай става въпрос за непълнолетни момичета, които са пътували без придружител. Възможно е да учат в съседен град и да си пътуват до вкъщи с влак всеки ден. И сега какво, да не ходят на училище ли или родителите им да плащат на охранители, само защото някакви *** са дошли в страната им и са увиснали на вимето на социалните фондове?За останалото си прав, но аз мисля, че немците, австрийците, скандинавците и останалите европейци скоро ще му намерят цаката - като във Финландия

68

цък

преди 8 години

А, къде са им мъжете бе?Или докато камиларите натискат жените им пред очите им, западно-европейските "мъже" трупат "матрял" за онанизам???ВГермания докато насилвали жена му пред него германецът тежкоатлет ревал като дете и набирал полициято по мобилния!В Амсердам "мъжете" в знак на протест срещу насилието срещу жените им от страна на камиларите обякли миниполи???Явно нещо с тестостерона на заподняците не е в ред???

67

Дедовия

преди 8 години

Обама се покланя на монарха на СА,на ислямски крал!Никога ,никъде президент на Усато не се е покланял на някого.Може би на японския император само,но там се покланят взаимно.емпатия.А не Осамата да му се кланя ,а оня да го потупва като син.Така че не се чудете още защо има инвазия и защо немската овчарка Меркел е отворила краката.Тя на всички жени в ЕС ще отвори краката. Западнотъпата европа да умира , важното е ние на изток да се организираме и да дадем отпор. Ние нямаме грехове ,че да плащаме

66

Наблюдател

преди 8 години

Вкараха си вълците доброволно в кошарата, сега ще ги правят вегени!

65

Анонимен

преди 8 години

Напълниха Европа с рявани пишета то какво очаквате после

64

Анонимен

преди 8 години

Не, не, не! Това са математици изучавали разклонеността на графа и дървовидни структури или физикохимици експерти по реология на вискозните суспензии - наблюдавали животни сер'ящи пред колибите им. Колониалното блато затъва все повече и повече. Не стига, че им разбиха държавите, ами довлякоха и всякакви прим'итивни.

63

ядосана

преди 8 години

Задържани, разпитани и освободени.Уви, историята постоянно се повтаря, по-развитите цивилизации неусетно ги превземат диваците, понеже развитите са прекалено демократично държащи се.

62

Анонимен

преди 8 години

задържани, разпитани и ...ОСВОБОДЕНИ...следващия път могат да убият, това им е казала полицията...от същата болест страдаме и ние, за съжаление..

61

Анонимен

преди 8 години

До Разбирач 74като за начало опитай с ползване на главата. но най-вече на съдържанието в нея...

60

До Разбирач

преди 8 години

Например, като прочетеш, че под снимката пише "Снимка: архив Reuters"

59

Разбирач

преди 8 години

Влакът на картинката не е белгийски. Може да е швейцарски или френски, но не и белгийски. Как да вярвам на съдържанието тогава?

58

Анонимен

преди 8 години

Човек се събира със себеподобните си. Може всички да имаме 2 ръце и 2 крака и да изглеждаме горе долу еднакви, но реално сме различни. В индия защо още работи кастовата система ? Въпреки, че всички са индиици и са един народ с една религия. А ние искаме да съберем на едно място различни народи, с различни религии от различни слоеве на обществото и всички да са приятели - Е няма как да стане. Ние като се скараме се псуваме и бием, арабите си режат главите. Не ги искам в българия нито в европа

57

Анонимен

преди 8 години

Разстрел за нашествениците при най-малкото провинение - само така жените ще бъдат предпазени.