14

стан

преди 8 години

Южен подог

13

Анонимен

преди 8 години

кавото сами си направим не може и дявол!що ни треба да си избираме тиква за водач?

12

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 17,аха, от една измислица-премислица и една фалшива снимка Р. Кънев вече е доказан обратен. Тва като дето няква от Крим вчера ли оня ден заснела Божиите ръце в небето, което доказвало, че еди какво си, пък то било снимка от 2010-та. Доста е жалък кутевизмът, доста

11

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17Ти от отбора на атакуващите кремълски подлoги ли си ? Плачеш за руските интереси ?

10

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 14,тия дългове, колега, ако въобще са взети, са взети за да бъдат върнати други дългове, нещо май не следиш нещата.

9

Пешко

преди 8 години

моя грешка - 4 пъти по-ниски цени, а при нас пада с 1/4. Ама то акцизите, ама то преносът, айде Улеви Гьотеборг бих казал - Вальо Златев феодалства, а на Росенец няма нашенски митничари

8

Пешко

преди 8 години

До тяза кои хора щеше да е от полза? Гледай, че сега при 6 пъти по-ниски цени на петрола у нас е 2 лв при 2,70 при 120 долара за барел. Лукойл е най-големият монополист у нас, не отчита никакви печалби, топлофикация (захранва се с газ) дере поне по кожа на сезон. Цялата врътка на Рассия бе да заобиколи УКрайна и да направи всякакви проекти за азерски и катарски газ безсмислени с тия безумни 65 млрд куб годишно. Чак законите ни пишеха от Газпром, а ние щяхме да връщаме пари 25 години.

7

cc

преди 8 години

Кой си ти да казваш, че е спрян бе?БГ Чък Норис казва, че ще се строи, значи да слушате и да изпълнявате... ааа

6

чукча

преди 8 години

Одисей,по твоята логика през България никога не би се построило нищо,защото тръбите минавали през украински и/или турски води...Ами ако руснаците бяха приели този Трети енергиен пакет(каквото и да значи тази глупост), през кои води щеше да минава тръбата?

5

Анонимен

преди 8 години

За да стигне до България тръбата трябваше да мине през ТУРСКИ ИЛИ УКРАИНСКИ ВОДИ до 18. 03. 2014 г. От тази дата насам българската и руската изключителни икономически зони имат обща точка на границата.

4

Анонимен

преди 8 години

Как искате Борисов да разреши строежа?От една страна е ЕС,които ти дават 21 милиарда да си хи харчиш(крадеш) на воля и след като свършат да се изуеш ни лук ял,ни лук мирисал.А другото е да дадеш приходи за години напред на държавата, обаче губиш контрол върху тези пари защото няма да си вечно на власт.Човек,който не мисли за България как би постъпил?

3

Анонимен

преди 8 години

На дневен ред е газовият разпределител "Балкан"!Там ще се събира азерски, румънски и български газ, а така също и втечнен газ от терминала в Гърция.Ако руснаците искат да участват и ако могат да предложат конкурентни цени, да заповядат. Да си строят тръби, да използват стари, тяхна си работа.Ако пък не искат да участват, желаем им здраве и късмет.

2

Анонимен

преди 8 години

Сега в руските медии коментират, че след като толкова искаме газопровода, да извадим пари и го построим по дъното на Черно море. Защото когато руснаците предлагаха да го строят, тиквата се правеше на важен, а сега се сетил като луд за ризата си. Да кара газ от Катар, Туркменистан, Азърбейджан....

1

тя

преди 8 години

Жалко , много жалко е за България , че не се осъществи този проект , който щеше само да е от полза за хората! Но кой мисли за българското благополучие? Щом управляващите не се интересуват от интересите на държавата си , никой няма да ни помогне!