9

претоплящ STARA SUPA

преди 8 години

Я , колко скучаещи индивиди дет`са чудят как да им мине времето, са гледали тая измишльотина , че се и прехласват чак !И к`во кат`сте гледали "филма " по-красиви ли станахте ,по- здрави или по-добри ?!Или духовно извисЕни ?! Сигурно се храните и с космическа храна ?!

8

STAR WARS фен

преди 8 години

Голям фен съм на Междузвездни войни и съм гледал по няколко пъти всичките от първите 6 серии, но толкова слабо продължение не съм очаквал. Ясно беше, че без Лукас, филмът няма да е същият, но чак толкова да е зле, не очаквах. Най-точното определение, за което се сещам е боза.

7

До номер 5

преди 8 години

Филмът е едно хубаво разочарование и с това свършва хубавото в него.

6

Факт

преди 8 години

Всеки, който не е на 5-12 годишна възраст, оценява тази серия като много слаба и има защо. Липсва духът на предишните серии. Липсват и куп други неща, които направиха Междузвездните войни това, което са. Изпадам в потрес, когато някой започне да хвали неща, които ги няма в филма като номер 2. Колкото до номер 5, не виждам нищо хубаво в филма - една средностатистическа холивудска боза, а колкото до парите - това са пари дадени заради предишните серии. Сегашната е много далеч от тях.

5

Анонимен

преди 8 години

Голям почитател съм на Сатата и отидох с голямо желание да го гледам, но бях изключително разочарован и то не от актьорите ами от режисьора. Тоя новия явно не му стига талант за да продължи направеното от Лукас. Просто филмът е безобразно бледо продължение.

4

кибик

преди 8 години

Екшън сцените са много добре режисирани и заснети, с много добре премерени специални визуални ефекти. Друго особено във филма не виждам. Е, и мацето е хубавичко, сладурана.

3

ас

преди 8 години

определено филма е слаб, и то не за нещо друго а по няколко прости причини - че тая нова каста Първия ред си е чист Трети райх, само им липсва свастиката, по-смотан злодей няма... тоя си е пълна подигравка със всеки дарт преди него, и пространството - цялото действие изглежда някак си много тясно, няма го мащабността присъща за епизод от поредицата. абе с две думи - слабо

2

El Rockero

преди 8 години

Прекрасно направено продължение! Напълно заслужени номинации. Поздравления за режисьора, че запази духът на сагата и го обогати! Надмина всичките ми очаквания. Два пъти го гледах.Препоръчвам на всички, които харесват "STAR WARS", но все още не са го гледали, да побързат докато е все още по кината.

1

Филмът е провал

преди 8 години

Какъв Оскар, какви пет лева. Филмът е една боза, но заради старата слава на предишните серии и заради рекламата носи огромни приходи. Ако Оскар се дава за приходи - става.