13

Анонимен

преди 8 години

Ще я вземе на 100 процента наградата,заслужил си я е.Фасбендер е най-незаслужилия,гледах филма,играе все едно има нещо във ... много противен човек,има нещо ужасно противно в него,няма харизмата и таланта на ДиКаприо,на малкия пръст неможе да му се намаже.Том Харди и Инярито също заслужават награди,филма също,най-добрия тази година.

12

Анонимен

преди 8 години

Абе след като Еди Редмейн играе третополов, а Фасбендер играе Стив Джобс ,май ди Каприо пак ще се размине с Оскара - ролята му нито е политкоректна, нито пък е реклама на корпорация... Колкото за "Вълкът от Уолстрийт", въпреки че там изигра убийствена роля, Матю Макконъхи просто го отвя с "Клубът на купувачите от Далас"... Лош късмет, какво да се прави.

11

Snorky

преди 8 години

Ако продължава в този дух накрая академията ще клекне и ще му позволят някой ден да изпревари ненадминатият Даниел-Дей Люис....Напред, Лео!

10

Анонимен

преди 8 години

Гранде ЛЕО ,няма друг като него.Другите наредени до него са доста смешни.Филм за някой си измислил някакви ***,някакъв извунземен,дето сади картофи на Марс,Травестит някакъв и дядката от Малкълм и накрая Лео и супер разбиващия му филм!Единствено той го заслужава,страхотен мъж и актьор,няма слаб филм и всичко може да играе.Стискам му палци.

9

bn

преди 8 години

За "Завръщането" трябва да дадат Оскар на оператора!

8

Варна

преди 8 години

Един колега по-долу сравни Лео с Пачино и Де Ниро. За мен е по-добър и от двамата, по комплексен актьор е. При тях се наблюдава една еднотипност в играта, особено при Пачино. Лично мнение разбира се!

7

Пенчето

преди 8 години

Айдее Лео, тази година вече си ти!

6

Пешко

преди 8 години

Според мен тази му роля не е най-силната, не съм гледал другите филми

5

ФХ

преди 8 години

Те за "Вълкът от Уолстрийт" като не му дадоха... Не знам какво повече от това трябва да направи. В "Завръщането" ролята му не е толкова оскарова, но може да му го дадат накрая, да бъде нещо като за цялостно творчество. Според мен това е единствения артист от това поколение, който може да изиграе всичко - нещо като Де Ниро и Ал Пачино от тяхното поколение актьори.

4

Анонимен

преди 8 години

Айде ,време е .Задлужава го!

3

Жъден

преди 8 години

Чак пък жадуван... Ако Лео няма награди, то е, защото не е искал. Инък щеше да има колекция оскари.Тоя филм може и да го пропусна. За да вземе оскар, филмът трябва да има възвишена художествена стойност, т.е., да е неразбираем за обикновени хора. Това в повечето случаи се постига, като се направи филмът без смисъл - по този начин никой не го разбира и за всеки случай го награждават.

2

zeus

преди 8 години

Според мен пак ще го изпързалят и Оскара ще е за Майкъл Фасбендер за "Стив Джобс" или Еди Редмейн за "Момичето от Дания". Лео направи добра роля в "Завръщането", но е имал и по-добри.

1

Nord

преди 8 години

Главна мъжа роля трябва да е за Еди Редмейн за Момичето от Дания. Страшна игра и супер роля направи там...