101

Анонимен

преди 8 години

Абе защо в Германия не се случват такива неща, ....защото полицията си е на мястото, законите се спазват и дори не си и помислят така да се разправят с някого. Но в България беззаконието и деградацията са взели връх.

100

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 154 много ме разсмя, но е прав. Но проблема не е в това дали са от Враца или от...., проблема е, че тези млади хора се чудят как да се направят на интересни и да изпъкнат и понеже няма с какво друго, се "дървиме" за най-малкото нещо, скачаме на бой...но понякога резултата е лош изход. Можеше и тези двамата да са на мястото на момчето. Простотията е взела връх - факт, особено в по-малките населени места, нещата са потресаващи.

99

Аз не съм за никой..

преди 8 години

Изразявам просто мнение. Не знам на колко години са тея братя,но какъв е смисъла и от затвора?По-добри няма да излязат от там.Мисля,че е най-добре да работят до живот за родителите на 18г Тодор.Не мисля,че затвора ги учи на нещо освен на още повече престъпност.А и Българи не бъдете такива съдисти.Не сме ние който ще ги съдим. Господ си знае работат.Трябва да се научим да прощаваме. Ако бяха вашите синове,нямаше да сте на този протест.

98

Анонимен

преди 8 години

А ако 18 годишния беше убил от бой 32 годишния, в памет на кой точно щяхте да излезете?

97

Анонимен

преди 8 години

I MNOGO SHTE SE RODIYAT SLED NEGO.KAKTO E KAZAL POETA AZ PADNAH,KATO MARSHA I DRUGA MARSHA SHTE ME SMENI.KAKVO TUK S BOKS-B.OKLUK.

96

сеирджия

преди 8 години

Сеирджиите не са се намесили да го спасяват защото в България спсителите и добрите самаряни ги вкарват в затвора.Вижте какво стана с австралийския спасител,който се намеси срещу гнусни скинари да спасява деца от побой-20 години затвор.И приписаха ножа на скинарите на него.

95

Анонимен

преди 8 години

До "хаха" - 164Невеж *** (с главно 'Г'), прави разлика между католицизъм, протестанство и вкяакви производни на тях, от ПРАВОСЛАВИЕТО. Защото никой не е християнин, освен ако не е православен. Наистина е за ожалване толкова сляп, че да вярва на всичко, което удобно му се налива в канчето от тези, имащи интерес да се представят нещата по този начин. Но инак ЕнТелегент, знае що е "оксиморон".

94

не дейте спа

преди 8 години

кръв се измива само с кръв , така че ако съм на местото на тези родители , ги започвам подред , цялото семейство и цялата фамилия , да знаят следващите , които си помислят да убиват децата ни какво ги чака и тихните деци и жени , така направиха евреите с атентаторите от Палестина .

93

хаха

преди 8 години

До Ел 166 човеколюбие и християнство,хахаха,е няма такъв оксиморон,християнството е най-човеконенавистническата религия в историята на човечеството,избила най-много хора,исляма има много хляб да яде докато я стигне

92

мутренска екзекуция

преди 8 години

след като за едно изсвирване на клаксона започват да ритат колата и страничното огледало,какво да направи младежа....да си стои в колата ли...естествено,че ще реагира,а тези са много смели ,защото са двама и е нормално момчето да си вземе бокс...а това ,че не се е справил с тези гадняри,не означава ,че трябваше да го убият....какво е това,ако не убийство,при това нагло.....единия го държи ,а другия нанася удари,суперподло е...можеха да минат само с няколко шамара...все пак пред тях той е дете...

91

Врачанин

преди 8 години

Ето ви една правдива версия , защо никой не се е намесил и да спре боя.Тези граждани които са били там са възмутени от наглостта на малкия *** и са приели боя като справедливо възмездие.Никой не е допуснал че ще се случи най лошото.

90

Анонимен

преди 8 години

Всички сме виновни за положението, в което сме-икономическо, социално, морално.....без децата и пенсионерите.То и Ботев, пристигайки с четата си, е очаквал съпричастност, ама българинът се е скрил и е чакал някой друг да го освободи от турците.За съжаление деградацията в обществото се задълбочава.

89

Анонимен

преди 8 години

Да не беше си показвал бокса и да не беше го използвал

88

Анонимен

преди 8 години

Скапана държава, скапан народ!

87

Горан

преди 8 години

А, бе изкараха го Тодор виновен, очерниха го, а фактите са: двама пребиват един, и той не е между живите вече... Ама бил таекуондистче, че чак и инструктор, излязъл с бокс... вятър работа... Че как се става инструктор по таекуон-до на крехката възраст от 18 години?

86

Ел

преди 8 години

Банално е ,но все пак ще кажа,че нищо не оправдава убийци!Дори да е тръгнал с бокс,след като са ритали колата и са и счупили огледалото,тези 100-килограмови "бизнесмени" са могли да му извият ръцете,да го вържат и да извикат полиция,а не да го бият до умиране.Ей българи,какво ви става?Не стига,че демографски се свиваме,ами и почнахме да се самоизбиваме!Стоп на насилието!Човеколюбието не е празна дума,а християнска добродетел!Кой ли ще ме чуе!

85

1

преди 8 години

chetoh chetoh i kvo izliza? Edna mytra prebila drygi 2? Em super, no ragrets

84

Анонимен

преди 8 години

Тия родители, нямали пари за погребение, а са имали пари да купят мощна кола на сина си. Разиграват театър за по-големи обезщетения. А приятелката? Не може да не е видяла как гаджето й вади бокс. В София редовно се случва изнервени шофьори да подсвиркват на пешеходци и като им погледнеш номера, много често са с врачанска регистрация. Дори перничани са по-търпеливи. За последно бях във Враца преди 6 години и като спирах на пешеходна пътека, пешеходците се чудеха, а после пресичаха на бегом.

83

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 158Ти също имаш дом и семейство.Ако те подгонят Поничките ще има да тичаш до Гюргево без да се обърнеш дори.А ако спреш ................. амин!Да си бабаит пред клавишките е едно но реалността е ДРУГА.Клоуна туквондисче го е разбрал по неприятният начин.

82

Анонимен

преди 8 години

Подозрително често се споменава това вадене на бокс.Намирисва ми на координарана кампания за очерняне на Тодор.