44

хаха

преди 8 години

Чета с такова забавление коментарите за цените в строителството :) хора още по забавно ще бъде да се пробвате наистина да построите нещо на цените за които говорите :)

43

Анонимен

преди 8 години

Е от тая страна никой не минава има друга пътека която е по-малко кална...

42

Анонимен

преди 8 години

Това прилича на вход на подземен концлагер или военна база.

41

-10

преди 8 години

Това е втория репортаж за тая пътека от въпросния екип и пак не отидахте да питате собствениците на имотите що не ги дават евтино на общината?----------И защо трябва да се дават евтино?

40

-10

преди 8 години

Отчужден? А ти какво чиниш в София, а не си по родните места на родитете ли си и на техните родители? При влизането на Гурко в София българското население тук е било под 2000 души. Да не би да смяташ, че е станало 1,5 млн само от раждаемост?

39

Дружба

преди 8 години

Това прилича на фантастичен филм, след унищожението на Земята, а не на столица на европейска държава.Важното е, че лентичките бяха прерязани.Да изберем отново Фандъкова за кмет на София-Най-успешния кмет!!!!

38

хълм

преди 8 години

Чудя се това София 2016 или София 1916г. е . И после какво отчуждаване и кой им е давал земи под наклон 75 градуса на хълм. Абе далавери, далаверковци и потърпевши хора. Тея дето са ги взели земите навремето с измами и лъжесвидетели сега са още по нагли. Цял живот живеят на гърба на окраденото от народа, ама Видовден има за всички без изключения.

37

Мюслюм Шебек

преди 8 години

София прилича на турски град от седемдесетте години на двадесети век,а някои нейни райони са на нивото на предосвобожденската епоха!Сулейман паша го няма в София от 138 години,а София още прилича на отомански ***!Фъндъкова да не си стиска тънките джуки,ами да се заеме с благоустройството на бедняшките квартали!

36

www

преди 8 години

"Усвояване" на нашите данъци от техните хора. Това е!И примерът за съжаление не единствен. Проверете горе на баира как се уплътнява капацитета на огромният подземен паркинг към метрото. А там далеч не са 2 милиона, а може би десетина пъти повече.

35

Отчужден

преди 8 години

До СелянинХубаво е, че си плащате данъците, но всеки трябва да се грижи за своя си роден край, а не да обикаля по другите селища и да определя реда на местните! Ако всеки, който е дошъл да се образова и поработи след това отиде в своето селище и помогне на своите си местни хора няма да има опустели домове и земи, забравени и безпомощни стари хора! Проклети са такива апартаменти и пари, щом родителите ви стоят сами на село и няма кой да им подаде чаша вода и да им помогне!

34

Анонимен

преди 8 години

Какво значат някакви 2 милиона лева за нищо. Нито съд, нито оставки, не само *** лентички и се правим на разсеяни.

33

Men

преди 8 години

До ДружбашТИ като потомствен софиянец би трябвало да си на ясно, че най-хардкор сeляндypите са точно кореняк софиянци.

32

Аз

преди 8 години

Но се вдига врява да Бога,режат се лентички,вземат се парички.Виновни няма!

31

Дружбаш

преди 8 години

Този тунел е направо излишен. Просто трябваше да се откраднат едни пари. Той щеше да е актуален да момента когато се пусна продължението на метрото да летището. Колкото до селяните, аз макар и потомствен софиянец ги уважавам. Ненавиждам селедурите населили София. Селяните е местоживеене селендурщината е начин на мислене.

30

Анонимен

преди 8 години

Гледам всички се оплаквате. Ама като гласувахте пак избрахте видимите резултати. Ся ще търпите още 4г. Като трябваше нищо не направихте. Така че Тихо.

29

Men

преди 8 години

До ОтчужденКаква София те гони в дружба, там е било кър, сега изведнъж се пръкнаха някакви уж кореняци от къра. Ще те отчуждат много ясно, то ти си по-*** и от най-дивия селянин. За справка виж къде е била София на картата преди 100 години - дружба даже не съществува в общината като нива.

28

Grom

преди 8 години

Земя в град до метро не се плаща за жълти стотинки! И аз да съм - и аз ще спра строителството, ако трябва и на атомна централа! Плаща се на квадрат и в евро! А не за 2 лв. Има нещо наречено пропуснати ползи в икономиката - ако дам право на строеж, ще получа 5 апартамента по 50000 евро всеки. Значи тази земя за мен струва 200 хил. евро, а не 2000 лева. Точка. Да се научат да плащат не само на "свои" хора!

27

Отчужден

преди 8 години

Място в София не остана, което да не е отчуждено от провинциалистите! Унищожиха София тия селяци в наглите си усилия да си създават удобства и да се наместят и те тук! Крайно време е да започнат да ги отчуждават и по родните им градчета и селца и да им прокарат по едно метро... Пък дано се върнат обратно, откъдето са дошли! Като сирийски бежанци са, но в мирно време - дойдат да учат тук пък забравят да се приберат по родните си места - кой ще им ги оправя, ако не те самите?!?!

26

хаха

преди 8 години

Това е втория репортаж за тая пътека от въпросния екип и пак не отидахте да питате собствениците на имотите що не ги дават евтино на общината?Направо журналистите съберете по някое левче, откупете земята и я подарете на общината - тя ще ви направи пътеката. Ама нали най-лесно е да се мрънка без факти, без данни, ей така щото някой ви е дал поле за изява. Най-вероятно и тоя коментар ще изтриете, щото не обичате критика.Мишки!

25

мда

преди 8 години

"Местни разказват, че е възможно съоръжението да не се пуска..." Това изречение съдържа есенцията на това каква е разликата между истинска журналистика и нейното подобие. Ако пише човек коментар и свое лично мнение може дадено нещо да бъде показано "едностранно", но когато даден материал е предназначен да бъде обективен е наложително да има представано мнението на поне 2 (по възможност3) независими страни. В този ред на мисли като предложение Ви предлагам да посетите и Столична община ще има сми