9

Анонимен

преди 8 години

НАДЕЖДАТА на всички е държавата да обяви фалит,, иначе ще ни ограбват до откат. За какво служи днешната полиция????? ,,..ДА ПАЗИ ВЛАСТИМАЩИТЕ ДА КРАДЪТ БЕЗНАКАЗАНО

8

Анонимен

преди 8 години

Какви са тия суми 3723?!

7

Калина

преди 8 години

Който има еяра на структурата на МВР, моля '+", който не -"-"А сега да се хванем на бас, че минусите ще са в пъти повече!

6

Миро

преди 8 години

Няма по сигурен начин за разбиването на икономиката на една държава от престъпността.Няма нищо случайно

5

gost

преди 8 години

И това са големи бизнесмени от евтин произход поздравления и на двама ви селяни

4

gost

преди 8 години

Така става от измамниците и завистниците като днеска една мила дама да ме пита как съм що съм нея кво лия вълнува като не съм кам тях освен някоя нелоялна конкурентна фирма от почерпка сещам се за една такава в един малък град като ловеч или две искам спокоино да им кажа маината ви и на двете големи що по тоя начин ми се доказахте какви кокошкари сте и двамата и като играете комбина се пита кои кого е прикарал надолу место да вървите нагоре си давате задниците за стотинки и това са големи

3

Йон

преди 8 години

Разкриваемост? Нали имаше доклад по време на Орешарски, че към 99% от парите в МВР отиват за заплати? Съответно нищо не остава?

2

Край

преди 8 години

Какво разкриване - Енимехмедов извърши деянието си пред стотици хора и камери и 4г. по късно още не е ясно колко е виновен и в какво. А пък него законно ли го биха също не знаем.

1

Анонимен

преди 8 години

Нали помните Гърмен, там за една година има извършени четири престъпления, като две от тях са разкрити, тоест петдесет процента успеваемост. Явно там е някакъв рай,нищо че всеки втори е берящ. Хвала на такваз милиция, явно никой нормален човек, не му се занимава с тия.