A ZASHTO NYAMA SMARTNA PRISADA ZA PROIZVODITELITE NA DOMASHNA RAKIA.NIKOI NYAMA PRAVO DA PROIZVEGDA ALKOHOL V DOMASHNI USLOVIA.ALKOHOLA V BAQLGARIA DA NE SE PROIZVEGDA PRI NIKAKVI USLOVIA.DA BADE ZABRANENO PROIZVODSTVOTO NA ALKOHOL.STE UMRAT 2-10 000 ALKOHOLIZI .NO SHTE OSTANA GIVI MILIONI.
iskam pisalite dotuk zashto tryabva da se konsumira alkohol v balgaria.zashto tryabva da se proizvegda tutun i da se ubivat balgarite.vsicki pravitelstva na balgaria sa ubiizi na nroda si.
Тази история е журналистическа измишльотина, за координация на бизнеса.След това идва ред на статистиката, за да кажат - бизнеса е нагоре или надолу.НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО, НАЙ-НАКРАЯ.Те го доказват, като НЕПРЕКЪСНАТО по медиите пишат или несъществуващи имена, или ЕДНИ И СЪЩИ ИМЕНА НА ГЕРОИ В РАЗЛИЧНИ АКЦИИ.--Уж "гениално", а то ТЪПО, даже приспиващо.
Абе да му сипят едно питие от неговия цех и да го пускат да си ходи. след като го изпие, какво има да го съдят.
Бандерола не дава никаква гаранция, така че по-добре не близвай изобщо. Най-безопасна е домашната ракия, след това е ракията на лицензираните производители, от която обикновено само те боли главата даже и след 50-100 грама, а най-опасна е ракията на нелицензираните производители.
По твоите сметки литър ракия излиза между 4.40 и 5.28 лева, т.е. по-малко от твоите 7-8 лева, като разбира се тук няма ДДС и печалба. С ДДС е около 5.30-6.30 лева, а с 20% печалба е 6.30-7.60
Ракия се прави от грозде, като се съблюдава технологията.Тия плодови деривати, подсилени със стари сладка, конфитюри и компоти от мазето, плюс захар са точно такова - скоросмъртници.
Починали от домашна ракия няма. Това тук е менте-ракия произведена по начинът, по който правят ракията лицензираните производители.
Метиловият алкохол в Якоруда взе шеста жертва