18

хорейшио кейн

преди 8 години

най накрая ше излезе че разхождайки се е намерил изхвърлен от неизвестно лице пистолет, и на път към най близкото РПУ се е подхлъзнал , прострелвайки се неколкократно при падането.

17

Албърт

преди 8 години

Какъв полиграф бе? Тия от полицията не гледат ли филма "Излъжи Ме"? Знам четири начина да се победи полиграфа, той е безполезен и ненадежден и може да отчете тревогата и емоциите за вина. 1 начин за разбиване на полиграфа-кабърчета на всяка пета, импулсите за болка объркват полиграфа. 2 начин - взима се валиум, човек става толкова спокоен че полиграфа не отчита нищо. 3 начин - мисли се интензивно за нещо и се отговаря механично. Четвърти - стягаш *** си и го отпускаш само на важните въпроси.

16

дедо Ташунко

преди 8 години

Чорапа се разплита... Хора няма честен бизнесмен, има узаконени крадци! Далавери, данъчни измами, фиктивни фирми, фиктивни договори и мъртви души по фирмите... Почтените хора са наивни и добросърдечни. Родината гъмжи от мошенници, а те си живеят охолно на наш гръб. Бог забавя, но не забравя!

15

?

преди 8 години

А дъщерята Мая знае ли за този РОМ и че всичко е негово ВЕЧЕ?А какво е работил АНТОВ от 1970 до 1990г.?( от 20-до 40-годишна възраст? При социализма нямахме възможност да имае МНОГО Пари и да установяваме ВРЪЗКИ с италиански дизайнери !!!!Откъде МУ дойде просветлението и ПАРИТЕ??? Нито един журналист или следовател не поема тази пътека..А тя може да каже ПРИЧИНИТЕ!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Щом за България това е еталон за честен бизнесмен...закривай!

13

Анонимен

преди 8 години

Лека-полека ще изплюят камъчето и ще се разбере истината за тоя уж супер, мега честен бизнесмен, който обаче си прехвърля завода и фирмите на безимотни роми, по добре известната схема за укриване на данъци и осигуровки...

12

True Story

преди 8 години

Зад всяко голямо богатство се крие (поне едно) престъпление.

11

Анонимен

преди 8 години

Честните индустриалци!!!! И този е бил ангел. Какви ги вършат нечестните...... ?????

10

Анонимен

преди 8 години

Богатите също плачат....

9

Костов

преди 8 години

Ром бушон? Това политически коректно название ли е? да се се сезира комисията срещу вас.

8

Анонимен

преди 8 години

Като гледам какво е изстрадал човека с жена си, после инфаркт и започвам да се чудя дали това не е станало за негово добро.

7

Анонимен

преди 8 години

Колколи душички е изгорил , зада стане олигарх

6

Анонимен

преди 8 години

КОЙ КАКВОТО ТЪРСИЛ ,ТОВА НАМЕРИЛ

5

Щиглиц

преди 8 години

10 пъти му казах да плаща той се прави на интересен ...

4

Анонимен

преди 8 години

МНОГО СМЕШНО КАЗАХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЧЕ БИЗНЕСА МУ БИЛ ,БЯЛ И ПРОЗРАЧЕН , А КАКВО СТАНА ,ПРЕХВЪРЛЕНИ ФИРМИ НА БЕЗРАБОТНИ, ВСИЧКИ БИЗНЕСМЕНИ СА ТАКИВА , С ЧЕСТЕН ТРУД ОЛИГАРХ НЕСЕ СТАВА , ТРЯБВА ДА ИЗГОРИЧ НЕЧИЙ ДУШИЧКИ И ТОГАВА ,

3

ЦК на либерастите

преди 8 години

Полицията когато не може да се справи с поръчково убийство започва да го преписва на родата или ?

2

Анонимен

преди 8 години

ИМА БЛИЗЪК НАМЕСЕН И ТОВА Е СИГОРНО , ДЪЩЕРЯТА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СТИСКАШЕ ОЧИ ПРИ СЛАВИ , СРАМ ЛИЯ БЕШЕ ДА ГЛЕДА НАГОРЕ , ИМА НЕЩО КОЕТО ТЯ ЗНАЕ

1

Анонимен

преди 8 години

МВР подозира: Близък роднина поръчал Антов..Така е,сигурно. Вчера купих половин кило боб от пазара "Кирковов" и хвърлих на масата. Негов роднина е, но може да е и случаен гербераст.