19

Жан Габен

преди 8 години

Прехвърлете ми го в нас, не в някакво училище дето ще прави каквото си иска. Прехвърлете го в нас, аз ще го обуча за една седмица. Ще го направя като котенце - ще слуша и ще те гледа в очите... 1 седмица, само бой и глад. Бой и глад, бой и глад. Когато свикне с глада, продължаваме само на бой. Докато му окапят ушите. Така ще го обуча, че като му кажеш скачай, няма да пита "защо?", а ще пита "колко високо?" Как един такъв не ми се падна на мен някъде по улиците? 300 кила ще го направя за 2 минути

18

Анонимен

преди 8 години

Много е важно мама и тати, как възпитават детето си. Винаги може да те изненада с някоя простотия, но да избие зъби си е вече ясна семейната среда. Опростяването е като епидемия, масово децата имат пред себе си "модели" на поведение, цигарите, ракията, цял ден чалга канала, марковите дрехи и мощната кола. Е какво да стане с това дете?

17

Ганчо

преди 8 години

Този младеж мисля, че ще го оправи само 30 дни в първи отряд на Дупнишката академия.

16

Анонимен

преди 8 години

Туй същото разбойниче като онова дето си намери майсторите дето се прави на много голям мъж обаче и го пратиха в небитието.да е за урок на всучки не се злоби че ме знаеш *** кой ще попаднеш

15

Бичето

преди 8 години

Ушко.......)))))))))))

14

Ico

преди 8 години

Глупавите селянчета няма ли да се научат вече?!? Колко такива специални училища трябват... Маймуните имат повече мозък и не удрят възрастните.

13

трудът възпитава

преди 8 години

А мърлата с калните обувки върху седалката? Това си е дребно хулиганство.Ако не беше просташката и постъпка нищо нямаше да се случи.И с нея да се занимаят подобаващо училищните власти и полицията.Такива трябва и е наложително да изпълняват обществено полезен труд-тази да чисти автобуси половин година рано сутрин преди да отиде на училище.

12

Анонимен

преди 8 години

В дсклозета има седемдесет хилядна банда щатни потомствени ***. Нещатните слухари един господ ги знае. Сигурно общо са над двеста хиляди. Тоест на всеки тидесе-четиридесет човека се пада по едно корумпе. И пак реват че това не можело,онова не можело,малко били, стресирани са много. След като не може и вас да ви няма.

11

Кирил и Методий

преди 8 години

Специално училище !!! Що пишете глупости !!!Няма такъв вид училища !!! Да не е в Италианския лицей !!!

10

Sarafovo

преди 8 години

До АнонименСарафово е кв.на Бургас ,Знаеше се ,че е от Сарафово -за това толкова бързо го откриха ,ако беше от Меден Рудник надали щеха да го открият . А и в автобуса са пътували хора от Сарафово !!

9

Анонимен

преди 8 години

Случилото се не е никак хубаво и не го оправдавам, но що се отнася до тази пенсията, на която са й избили 4 зъба, някой пита ли какво точно е казал? Защото някои са много нагли и се заяждат и псуват, а после се жалват. А и в крайна сметка сегашното поколение кой го е възпитавал? Нали пак тези същите пенсии, сами са си отговрни..

8

Анонимен

преди 8 години

Вече го виждам 18-годишен зад волана на бащината кола как бибитка на пешеходците, които му пречат и им скача на бой.

7

аож

преди 8 години

Дай ще му ударя един в зъбите на тоя и ще се оправи. Повече на бой няма да налите. Ще си влезе в час момчето.

6

Drobeca

преди 8 години

Такива ми ги дайте на мен преди две години помлях един подобен индивид за дето биеше бездомни хора.

5

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** трябваше да попадне на двама 30 годишни братя в автобуса, да го ступат, а не да бие беззащитния дядо.

4

Честито

преди 8 години

Лекенцето спортистче, си получи 5-те дни слава. Следващата новина ще бъде в кой затвор са го вкарали. Две години има още до висшата цел. А дотогава този и жени ще почне да млати. Има потенциал.

3

Анонимен

преди 8 години

Ако беше станало в София можеше и да се измъкне!!!!! Все пак много хора сме!!!но в малките населени места всички се познават!!!!! А Бургас не е чак толкова голям!!!!!!!!БРАВО НА БУРГАС МОГАТ ДА СЕ ГОРДЕЯТ, ЧЕ СА ОБЩНОСТ И, ЧЕ ПРЕСТЪПНИКА СЕ РАЗКРИ!!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

ВИЖТЕ ПРИЯТЕЛКАТА МУ!!!!!ТО СИ И ЛИЧИ НА МУТРАТА , ЧЕ Е ***!!!!!!!!

1

некъф там

преди 8 години

Каква ЕнтелегЕнтна физиономия е направил...