22

fen

преди 8 години

s hvar4ila HAHAHA UMNIK

21

BULGARIA

преди 8 години

азиатски дурак

20

РОССИЯ

преди 8 години

с два самолета ще пазиш българия колко сте смеши вы болгари или хотите повисит ваша зарплата с таким духом успокоит бг народ а денгы вашиш кармане жалкие продажники

19

ognyanz

преди 8 години

Може и ще си пази министерската заплата

18

България над всичко

преди 8 години

другари и другарки друзя и падруги братушки и сеструшки ваща работа няма да стане да живее БЪЛГАРИЯ ЕС и НАТО

17

До 38

преди 8 години

Нарушено ти е нещо в мозъка.Не се ли сещаш пткъде "братушките" трябва да прелетят, за са ти нарушат суверенитета и откъде турция?И няма нужда някои тук отново да обяснява, че турция е наш съюзник в НАТП. Може да се обърнете към Местан по случая

16

Барон Грейджой

преди 8 години

Чакаме новият Стефан Стамболов. Дали ще го дочакаме е друг въпрос...

15

Анонимен

преди 8 години

Нали имаме С-300 ,единствени на Балканите. Как така че няма с къкво да си пазим небето

14

Анонимен

преди 8 години

Нито съм русофил, нито педофил. Прагматик съм. Имам синове и внуци, обичам ги, затова си купих вчера календар на Путин. Не ми се ходи в Белене, честно. Сложих го отвън на вратата. Иначе не съм плащал застраховки.

13

Анонимен

преди 8 години

Другари неграмотни червени каскети . Царска Русия ни е освободила затова паметника пред НС е на цар Освободител . Не ни са освободили болшевиките на Путин . Разликата е огромна , но нали червените каскети са необразовани и неграмотни .

12

Ако се стигне до

преди 8 години

военно положение тогава и със и без поправката в закона НАТО ще дойде. Така, че нека не ги каним ако не е абсолютно належащо. ВСИЧКИ МАСОВ ПРОТЕСТ ПРЕД НС И Б.Б. НА ЛИНЧ ПРЕД МС !

11

Гошо...Тъпото

преди 8 години

До ШопЗнам за кои...съюзници намекваш,ама те са заети много в Анадола.

10

Анонимен

преди 8 години

Вижте коментара на 12 и ще разберете как се прави държава с такива *** , наследници на мандраджиите . Добре , че вече са на изчезване .

9

Анонимен

преди 8 години

Какъв човек си бе злобен и нефелен червен *** . А защо тебе да не те убият с камъни , за да си платиш най после за простотиите , които желаеш на другите .

8

Анонимен

преди 8 години

Може да пазим съвместно небето с една ескадрила руски Миг-31. Тогава определено никой няма да има интерес да ни закача нито НАТО нито който и да е друг

7

Анонимен

преди 8 години

Ненчев, помоли НАТО-то да ти даде пистолет назаем и вземи се гръмни!

6

Анонимен

преди 8 години

Ненчев, друже, и аз съм от село. Но служих в армията - БНА. когато ставаха учения, бг-мигове летяха по двойки над Турция на два часа, просто за демонстрация. Да знаят кой е началника. По всички радиостанции - турски, сръбски, гръцки имаше протестни декларации срещу агресивната политика на НРБ. Страх ги беше хората, с право. Само с ракетите "Скъд" Исанбул ставаше дармадан за десетина минути. Сега кого плашиш? Даваш кураж на прогнилата върхушка? НАТО ще те пази? Предателите никой не ги уважава.

5

Анонимен

преди 8 години

А беше време през лето 1989 г . когато др. Луканов каза , ще правим капитализъм , ама ние ще сме капиталисти . И като почна едно ограбване на държавата та до нула . С милиардите откраднати от БКП-БСП-ДС можеше да купим 1000 самолета . Те това е истината .

4

Анонимен

преди 8 години

ъъъ...с кво ще летят пилотите ни?

3

Гошо...Тъпото

преди 8 години

А беше време когато имахме по военните летищата 300 изправни изтребителя МИГ19 и МИГ21 МИГ23 и СУ25.Дойде време...разделно да се молим на...някакво НАТО да ни пазело.Срам и позор за всички политически сили и техните набедени...министри,които затриха...демократично армията ни.Генерал Аню Нойски и ефрейтор Ненчеф от правителствата на Боко,са последните...гробокопачи.