23

Анонимен

преди 8 години

Анаболи и стероиди

22

Turk

преди 8 години

Tiho tiho, na ne chue boikoto i mendata....:-):-):-):-)

21

Анонимен

преди 8 години

Ако се загледате в носа на 4та и 6та снимка определено не е един и същ индивид.

20

Дупката

преди 8 години

Е я съм 150 кила бре..и що да праим сега-да одим у фитнесо ли...Ама нема кой да ми цепи дървата-30 куба--те ти фитнес..За 2 дена съм ги цепнал.Кога тоя дриж го направи-ми се обадете.И още маам по 5-6 човека у кръчмата-а ако свалим от килцата ще ме маат мене-аааа не..Ще им апвам свинско със винце-и по едно лебе на ядене...-иначе че умрем от глад.А га съм гладен съм зъл-цело село че утепам...Така че ги манете тия фитнеси-а се фаштайте у работа-копане,дърва,косене,носене....

19

Анонимен

преди 8 години

tozi сайт приблича само ненормалници

18

Анонимен

преди 8 години

С гладуване.Плииийс

17

Анонимен

преди 8 години

Няма невъзможни неща! За скептиците - на прима виста гугълнете две имена - Dave Bohr и Jamie Alderton и ще видите, а при желание може и да научите как се прави. И все пак здравето и това как се чувства човек са по-важни от всичко друго :)

16

Анонимен

преди 8 години

Диетата на Дюкан докара доста хора до бъбречна недостатъчност и ракови заболяванияБи трябвало някой до цензурира тоя дървен сайт

15

Некой си...

преди 8 години

Бъбреците се съсипват, когато нацепената батка не приема хепапротектори, с които да предпази черния дроб. А чернодробните клетки не се регенерират :(.

14

ужас

преди 8 години

Богата на протеини храна.?Ще си прецака бъбреците.Догодина ще е на хемодиализа

13

Некой си...

преди 8 години

До Сушка-петушка:стероидите се използват за две неща: за ускоряване на протеиновия синтез и за топене на мазнини. Тези стероиди, които топят мазнините извличат водата от клетката и правят така, че дълговерижните мастни структури по-лесно да преминат през митохондриите на клетката, а тя да ги използва за енергия. Така действат стероидите за топене на мазнини. Биохимия. :)

12

Сушка-петушка

преди 8 години

Разбирачи, какви стероиди бре? Той е 64 кг., ако беше на зоб, щеше да е 104 кг. нацепена батка. Вижте го, че е ходеща закачалка, изчистил се е от мазнините само. Ако искате да видите стрероиден мутант, отидете в тубата и напишете Rich Piana )))

11

saki

преди 8 години

Дбелия е кьосе то си му личи че няма един косъм, а слабия има гъста брада. Е как му порасна тая брада ?

10

Карл

преди 8 години

Давам пример за диетата - ядене което включва обезмаслена извара и домати и чушки. Няма въглехидрати като хляба нито мазнини като олио или зехтин. Тялото не получава енергийни хранителни елементи и започва да топи излишните мазнини за да си ги набави. Друго - варено пилешко бяло месо пак само със зеленчуци. За подправка чубрица. Човек често се чуства гладен, но се свиква, това е цената на такава физика.

9

Карл

преди 8 години

Няма нужда от стер0иди за сваляне на мазнините, те се използват за натрупване на голяма мускулна маса. Мазнините се свалят с редовен режим от тренировки и ограничителна диета тип Дюкан в която се набляга само на протеин и зеленчуци. Когато ядеш главно протеин и зеленчуци тялото няма енергия да функционира защото протеина и структурен елемент а не енергиен и се принуждава постоянно да използва натрупаните в тялото мазнини за енергия. Така тлъстините се стопяват, в неговия случай за 3 години.

8

aнон

преди 8 години

тестестерон деканоат+ анандрол 50

7

Анонимен

преди 8 години

другари *** не се надявайте да станете нещо по различно от торбата с мечо акоо която сте колкото и пица с дъх на водка да изядете

6

тт

преди 8 години

Айде стига с това бифор и афтър...виж как за кратко време и упоритост с правилната диета ставам изваян ...как така никой от тези псевдо герои не споменава анаболите които взима да направи малко и реклама на тях...както се казва ...тренирай и остави химията да си свърши работата .

5

Разбирач

преди 8 години

Тука пълно с разбирачи.

4

Харе Кришна

преди 8 години

Преди бил дебело гейче , сега само гейче !!!!!!