9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Кашлица и глупост не можеш да скриеш!

8

Анонимен

преди 8 години

Руските лекарства вместо даубият вирусите, убиват приносителите им-хората.

7

новина

преди 8 години

Не се притеснявайте.Руснаците ритнаха еболата, но американските учени са много впечатлени от един вид бактерия,която на практика е неунищожима. Намерили са я да вирее в най-горещите минерални извори,където всичко се сварява,но освен това спокойно се размножава и в космически условия при убийствена радиация и поднулева температура.Едни от тях решиха,че живота на земята е прелетял с астероид,а други получиха заповед да съчетаят бактерията(генно инжинерство) с ч.у.м.а , така че -празно няма.

6

Анонимен

преди 8 години

Руснаците разбиха биооръжие за милярди...запада и това няма да им прости!!

5

Анонимен

преди 8 години

Русия обяви ваксината и тутакси: "здравна организация оповести края на епидемията от ебола":)Тука май си играят а?

4

Анонимен

преди 8 години

ПЛАТИХА СЕ ЕДИН КУП ПАРИ ЗА ВАКСИНАТА !!!!!!!ТО Е ЯСНО ПЪРВО ПУСКАТ ВИРУСА ПОСЛЕ СИ ПЛАЩАШ ЗА ВАКСИНАТА КОЯТО Е ВЕЧЕ ГОТОВА ПРЕДИ ПУСКАНЕТО НА ВИРУСА :DDDDDСЛУЧВАЛО СЕ Е ПРЕДИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И В БЪДЕЩЕ ДАНО САМО НЯКОЙ ОТ ТИЯ ВИРУСИ НЕ СЕ ЧИФТОСА С НЕЩО ИЛИ НЕ МУТИРА, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ КАТО В АПОКАЛИПТИЧНИТЕ ФИЛМИ ЗА ЗОМБИТА!!!

3

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 1,т.е. Русия пак закъсня със спасяването на света, тъй като днешното обявяване излиза "след като изтекоха 42 дена или два инкубационни цикъла от отрицателните резултатите от направените два пъти изследвания на последния известен пациент в Либерия."

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Малко след като ликвидират СПИН, Русия ще обяви за без аналого 100% лекуващо лекарство на руските учени.слОчаиност ?! Не мислА!

1

Анонимен

преди 8 години

Случайно съвпадение Вчера Вероника Скворцова обяви, че Русия е разработила най-добрата в света ваксина срещу ебола.Днес Световната здравна организация оповести края на епидемията от ебола в Западна Африка.