46

xDrive35d

преди 8 години

Триперлията с голям зор да набута краставата комуноидна па-чавра да бъде официално подкрепена от правителството. Гнусните нагли комунистически изчадия няма да се уморят или спрат дори и след като оглозгаха държавата. Вижте му оядената мутра на това кремлинско предателско ***!

45

бкп

преди 8 години

гоце твойта е лесна хотелчета рублички да му мисли ограбеният български народ докаран до просешка тояга

44

вън шумкарите

преди 8 години

Прехода ще свърши кога *** спрат да управляват България. Докога привилегии и благата от демокрацията ще се ползва от тези които не ги заслужават?

43

Анонимен

преди 8 години

Това просто не е вярно. Кръстена е на баба си Кръстина. Макар че е имла спор, леля и Мара и Тонка са искали да я кръстят на тях - Маратонка.

42

Анонимен

преди 8 години

Начело на могъща световна организация е бил един българин - Георги Димитров. генсек на Коминтерна, ръководил Мао Цзе Дун, Ким Ир сен, Хо Ши Мин, както и по-малки ръководители като Йосип Броз Тито, Морис Торез, и много други. По влияние е отстъпвал само на Сталин. Сега разни стринки, политически и духовни пигмеи, са напъват и тях да подковат. Смешни сте.

41

Анонимен

преди 8 години

Навремето имаше един невероятен лозунг в една мина в България ,и той гласеше ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПОД ЗЕМЯТА ,колко прави са били другарите в лозунга си . А иначе е срамота в двадесет и първи век тия мумии да имат каквито и да било претенции за постова и звания

40

Анонимен

преди 8 години

"Ти май още не си разбрал, че истинското име на Кристалина е СТАЛИНКА. "Това просто не е вярно. Кръстена е на баба си Кръстина. Дори повторена хиляда пъти, една лъжа не става истина.

39

Анонимен

преди 8 години

Българка - генверален секретар на ООН, би било чедусно!Само дето прекалено афишираната подкрепа от страна на личности като Първанов е повече от притеснителна.

38

ultra

преди 8 години

Ами най-добре и Бокова вън от ООН и Гоцко вън от управлението!

37

Вашето вътре е

преди 8 години

като във вица: Сър, вкарахте ли го? Да, мадам! Тогава, "ох"!

36

Какво е

преди 8 години

А само преди месец ГП се възмущаваше, че правосъдният министър ХИ твърди за премиера , че е зависим. Е твоя ултиматом Георги какво е ?

35

ДО 30

преди 8 години

До АнонименСталинка ли искаш? Горкото...

34

Edna

преди 8 години

До АнонименТи май още не си разбрал, че истинското име на Кристалина е СТАЛИНКА. Прави сметка в какво семейство е родена... Пък после приказвай за комунисти!

33

Анонимен

преди 8 години

Ясно личат желанията на кръга "Капитал" да бъде номирана тяхната Сталинка... Но какви са нейните качества?... Тя е администратор... Вероятно добър администратор, но администратор... Не е дипломат... Нейните шансове са нулеви... При Бокова поне шанса да я изберат е различен от нула...

32

BG

преди 8 години

Както се казва - комуниста името си мени, но нрава - никога !!!Между другото както се разбра, другарката Бокова взела че си купила няколко апартаментчета в Ню Йорк ! Ама е върла комунистка, въобще не е погледнала в тоя случей към "братска славянска Русия" ! Нали сте комунисти и русофили бе ?! Апартаментчета в "гнилия, лош и фашистки" САЩ !!!

31

сс

преди 8 години

Каква Бокова бе *** ? ООН -клоаката неолибералния комунизъм- Шарли Едбо.

30

жеко

преди 8 години

Това, че Борисов работи и вкара РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА А Б В В УПРАВЛЕНИЕТО ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА ИЗБОРИ !!!! Освен, ако веднага не се отърве от тях !!!

29

Анонимен

преди 8 години

Путин натиска да управлява ООН чрез подставени лица , т.е слуги като Боковица. Затова е целия зор, ама няма да му се получи ! И Гоце е получил задачата от Кремъл да се напъва и заплашва

28

аноним

преди 8 години

Гоце, *** да даваш акъл на ПУТИН, твоят началник !!! НАГЪЛ, ПО - НАГЪЛ, НАЙ - НАГЪЛ, КОМУНИСТ - ПЪРВАНОВ !!!!!!

27

Анонимен

преди 8 години

И Гоце и Боковица слугуват на Москва