17

65

преди 8 години

Да им дадат най-хубавите,най-гиздавите дрехи,ама вшит накъде сензор или аларма да разпознава кога вземат подкуп.Ех,мечти!

16

Българин

преди 8 години

На входа на един магазин в София майка на малко момче беше клекнала при детето и нещо му говореше. Да но така беше подбрала дънките си, че беше лъснала четвърт от дупето и и прашките и бяха излезле. Чудех се как да и кажа да се оправи, че беше грозна гледка - майка на дете, а като долна *** изглеждаше в този момент

15

Българин

преди 8 години

БРАВО!!! Въобще дрес-код трябва да бъде въведен навсякъде, българките ходят като ***. Сякаш всеки ден си търсят мъж или се предлагат като леки жени.ГНУСОТИЯ! Късите поли са детонатор за измиране на нацията !!! Между сексуализацията на жените ни и измирането ни има 100-процентна връзка. Това което на българите им се вижда готино и яко всъщност е план по унищожение и подчинение. За да победиш и подчиниш един народ трябва да го вкараш в блуд - това работи в България 100%.

14

Анонимен

преди 8 години

Първо, може би е добре да има дрес-код "на райета" за доста от съдиите и едва тогава, остатъка да се обличат като "читави" хора!

13

Д-то

преди 8 години

1730 лв? Само на мен ли ми се струва много?! 144лв. месечно, почти колкото една пенсия...

12

Анонимен

преди 8 години

Плик с финикийски знаци - това е решението!

11

щщд

преди 8 години

Като се оправят по новия дрескод пожелавам на съдийските състави да наложат дрескод на подсъдимите - изискано раирано облекло.

10

Край

преди 8 години

Жалко. Някой прокурорки и съдиики /професиите са доста феминизирани/ дето винаги си ги представях с тоги и отдолу по чорапи с жартиери. И реално си имаше такива.

9

ha ha ha

преди 8 години

Аха, с това започва и с това ще приключи така коментираната съдебна реформа.Дрескодът е задължителен за всяка държавна институция.И е смешно дори да се коментира.В коментар 5 е написано много вярно - "По дрехите посрещат, по ума - изпращат".Най-лесното е да акцентирате относно облеклото, най-трудно е да има квалифицирани, независими и неподкупни кадри.За съжаление второто няма да стане.Залъгват ни с облеклото, за да им отпуснат още парички.Смях и некадърност!Но за съжаление и отчаяние.

8

Луи

преди 8 години

Това е поредната уникална глупост.Ако има съдии и прокурори, които се явяват на работа по джапанки, къси поли, ботуши над коленете и разголени рамене, те не са в ред и не им е мястото в рационално учреждение като Съд и Прокуратура. Това е трябвало да го покаже психотест и да се изисква от Етичен кодекс.И ако някой си мисли, че психар-прокурор, който си ходи по джапанки и бермуди или с къса пола видидуп се облече в тога, ако ще и в кралската премяна на Людовик ХOV да се облече, той си е govedo.

7

Шаран_БГ

преди 8 години

Доверието и уважението не са селски овце - да ходят на паша и да се връщат! Те не са и вражески отбранителни точки, за да се завоюват ! ТЕ ПРОСТО СЕ ПЕЧЕЛЯТ! Естествено, че външният вид и облеклото също налагат някакво мнение за системата. Но най-важното си остава КАЧЕСТВОТО на работа на цялата съдебна система.Родната Прокуратура защо не се поогледа ? Какви имоти направиха и какви пари натрупаха някой магистрати в годините на подмяната. Ни тога, ни папийонка ще ми спечелят доверието на такъв.

6

Анонимен

преди 8 години

Преоблякъл се Илия, погледнал се - пак в тия...

5

ETNA

преди 8 години

По дрехите посрещат.... ама не по тях изпращат.Та, мисълта ми е, че доста по-съществени неща ще трябва да променят родните съдии, ако искат да си върнат доверието на хората ;)

4

da!

преди 8 години

Работих десетки години в Библиотека във ВУЗ в голям град.Известно време получавахме пари за дрехи, но и на мен ми правеше впечатление, че доста "шарено" сме облечени.Докато дойде един Ректор и издаде заповед " да сме академично облечени"! ( разбрахме, че вместо раздърпаните пуловери е достатъчно да имаме чиста риза и сако) И наистина и ние се харесвахме повече!

3

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко год.ми се наложи да отида до следствието в Пловдив.2-3 пъти с по около час чакане в коридора.През цялото време някакви манекенки облечени като ***/2 пръста поли и огромни деколтета/,разнасяха едни папки от една стая в друга.Едната занесе папката в едната стая.След малко я вземе от там и я занесе другаде и т.н.Може би са много ценни за съдебната ни система.

2

е да де

преди 8 години

Доверие лесно се губи и трудно се връща ,а така наречената "независима" съдебна система мнооого трябва да се потруди и то с престъпници от така наречения елит. Когато най-после хората видят поне един осъден крадлив политик тогава може да се правят някакви сметки за върнато доверие.

1

Луцифер

преди 8 години

Надявайте бурките.