16

Али Реза

преди 8 години

Един емигрант облада Бойко Борисов, видях го. От тогава премиерчето не е същия :)

15

Анонимен

преди 8 години

А тези които говорят - кандидат-политици. Не така г-н Панов.Вие сте безспорно умен човек и добър съдия. Намерихте точното време и място за изява.Правете го, говорете, но и докато сте съдия.СЪДЪТ ГОВОРИ С АКТОВЕТЕ СИ Г-Н ПАНОВ И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ ПРЕКРАСНО. Зад Вашата загриженост обаче се крият други неща, които аплодиращите или не ги виждат или им е удобно да не ги видят.

14

анонимен

преди 8 години

Не го познавам , но по думите му съдя , че той е или много достоен човек или луд.Кой ли БЪЛГАРИН ще бъде сега поп Кръстю ????

13

Жозе

преди 8 години

Добре казано Лозан Панов продължавай в същия дух и аз като теб изразявам мнението си. В България к0мплексари дори с малко положение или пари не обичат хора със собствено мнение и изразяващи позиция различна от тяхната. На това се гледа с подозрение и такива хора гледат да се отстранят за сметка на немислещи1 п0слушковци и д0носцини, на хора без морал и нравствени качества, на родени предатели готови на всичко чиято главица винаги е наведена с надежда сабята да не ги сече.

12

Страхливци

преди 8 години

Българите по принцип са си страхливци от край време. Неслучайно само мрънкат, а се крият като мишки а апартаментите си.

11

Анонимен

преди 8 години

Панов - страхотен човек! Поклон.

10

Анонимен

преди 8 години

Браво!

9

Анонимен

преди 8 години

Гн Панов.Ако всички хора кажат каквото знаят,ако не гие страх.Бойко Борисов трябва моментално даси подаде оставката,и доброволно да влезне в затвора със неговата свита.

8

Анонимен

преди 8 години

Тази реч след време(ако все още имаме държава ) ще се изучава в учебниците !

7

Анонимен

преди 8 години

Демокрация и морал две несъвместими понятия, идваш налапваш се и се махаш след 4 год кво да му мислим. Oх забравих бе ще махнем едните и ще дойдат другите спасители на плажа няма го Сталин да оправи таз бъркотия.

6

Анонимен

преди 8 години

Ти къде беше га изкарваха Сидеров луд, ай скривай се някъде и отивай да работиш че заема требе да се връща и требе трябва ти плащаме заплатата.

5

Браво

преди 8 години

Браво на този човек. Аз така мислех и за Цацаров, когато пое Костинброд, но той потули нещата и всичко отиде в историята. Дано този е друг.

4

shady

преди 8 години

Тоя между другото е един от малкото в прогнилата ни съдебна система, който е свестен. Няма да е лошо ако стане главен прокурор.

3

Анонимен

преди 8 години

Обикновения човек мълчи защото иначе ще се озове на пътя.В Мутроландия е така.

2

Анонимен

преди 8 години

Тъй ли било гледай ти ние пък си мислехме че имаме плутокрация. Но пък историята показва, че плутократите свършват зле.

1

Анонимен

преди 8 години

Добрoто и злото са въпрос на избор, отде го изкопахте тоя гений, тоя титан на мисълта, тоя велик ум какъв изказ какво нещо, давайте му нобелова награда и да се маха в 3--ти клас поредната калинка.