48

7

преди 8 години

Изглежда вашата медия е спестила някои факти. Случаите, за които се говори не са били рискови, за да се травмира излишно обществеността. Също така са отпреди няколко години. Откритото количество на олово в т.нар. "моркови с олово" би навредило в пъти по-малко, отколкото би навредил въздуха, който дишаме. А що се отнася до лазанята с хормони, такова нещо няма и не е имало, нека малко се помисли преди да се пише и говори...

47

Troy

преди 8 години

Не е ли по-лесно да кажат в кои продукти няма ГМО...Сигурен съм че списъкът ще бъде кратък,ясен и полезен :) .

46

Анонимен

преди 8 години

"...правят редовни проверки, но не уведомяват обществото своевременно." Не само своевременно, а въобще не осведомяват. Всеки ден чета вестници, слушам новините по няколко канала и такова нещо не съм чул. Е, преди време чух че някой производители на краве масло използвали растителни масла, но не било редно да се споменават нарушителите. Аз му намерих цаката-вече не купувам българско производство, а само немско. Наказах и честните производители, заради тези чиновници от БАБХ със заплати своевре..

45

Зак

преди 8 години

Това добре ама какво ще правим с това американо-европейско споразумение което е изцяло в полза на интернационалните американски компании и което им позволява наред с всички други неща и да внасят ГМО-продукти? И което Бойко подписа?

44

някой

преди 8 години

До МРАВКАтрябва безмилостен контрол на границата, а друг е въпросът, че пуканки, плодове и зеленчуци могат да се произвеждат в българия и да не ни вкарват чуждите буклуци

43

чалгю

преди 8 години

А шефа БАБХ преди няколко дни ни уверяваше, че хапваме най-качествената храна в вселената !

42

diavolcheto

преди 8 години

Защо ли това, че обикновените хора не се предупреждават навреме, не е изненада?Така, както и не бяхя предупредени за Чернобил и последствията от авариятя се виждат и до днес!

41

Гражданка на БР

преди 8 години

Спукват животновъдните ферми от проверки - видите ли с какво трябва да се хранят животните, че нали после хора щели да го ядат месото, а ром сложил една скара на тротоара, в най - големия прах от автомобилите и пече пържоли и кебапчета и ги продава, че пушек се вдига и никой от ОДБХ нищо не му прави. Даже и не припарват да го проверят. Мизерници и заплатаджии! При всяка проверка измислят нови и нови правила, с които да изменят предните, които същите те са ги поставили!! Да ги закрият!

40

DDJ

преди 8 години

Закриване и съд !

39

от компетентен

преди 8 години

В пуканките, за които става дума не е установявано никакво ГМО, след взета проба от партидата, за която е имало съмнение, се оказва, че няма ГМО...Така че това да ви е проблема.

38

Реалист

преди 8 години

Защо на сайта на БАБХ не са публикувани намерените вредни храни?Там има само напълно безполезна информация - каква им била структурата, както и някой и друг нормативен документ.

37

Истината

преди 8 години

От 26 години в България е бъкано с демократи и затова сме на този хал.демократи-мутридемократи-дебеловрати бизнесменидемократи-дебеловрати политици назначили демократи от своите кланове в държавните органи, вкл. и в тази Българска агенция за безопасност на храните, която нито е българска, нито се грижи за безопасността на храните в България, а както във всички държавни органи и в БАБХ демократите се грижат преди всичко за собственото си благополучие и си затварят очите за вредните храни.

36

Анонимен

преди 8 години

Контролни действия има, после почва едно мотаене или по простичко казано изнудване на нарушителя : ще си плащаш ли или да изнасяме фактите! Като почнеш от Инспекция по труда, по храните и каквато още инспекция има....Всички знаят, че са рушветчии, ама си развиват дейност необезпокоявани от никого.

35

Анонимен

преди 8 години

Типично по български -контролни органи има, бумащина много , а смислени действия - никакви.

34

Ф.Е.Джерджински

преди 8 години

До ИстинатаПредполагам обясняваш еректилната си дисфункция с имагинерните демократи. Такива,както вече писах никога не е имало. От Кърджали съм. По онова време имаше другари на които беше разрешено да имат ферми за прасета, които хранеха с браконерски уловена риба в района на ОЦЗ бъкана с олово. Предаваха ги на "Родопа" и всички плющяхме свинско с олово. Сега основна час от месото което консумираме е контрабанден внос от Полша.ПП: Демокрацията е велико нещо,но за съжаление Тя в бг не се случи.

33

Доктора

преди 8 години

КОЯ ЛАБОРАТОРИЯ , Е РЕГИСТРИРАЛА ТОВА "ГМО", бе.......ЩО НЕ КАЗВАТЕ...??!...И С КАКАВА МЕТОДИКА...СА ОТКРИТИ ТИЯ В-ВА....?Щото в България --не знам да има "ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ГМО"-изследвания!!!

32

Бочко

преди 8 години

За скриването на информацията ВИНОВНИТЕ ДА БЪДАТ ДАДЕНИ НА СЪД С ОБВИНЕНИЕ В ГЕНОЦИД

31

Анонимен

преди 8 години

До 16Да бяхме с най-ниския стандарт на живот в Европа с мед да ни намажеш! Вече стандартът ни на живот е по-нисък и от някои африкански държави. Ама това е, щото сме търпеливи създания

30

anonimen

преди 8 години

po lo6o 6te stava o4akvaite skoro i natroveni po bolnicite do tam e stignalo bezxaberieto na upravlqva6tite

29

бай Петко

преди 8 години

Една от задачите на ДС беше да осигурява сигурността на държавата, а не като някои папагали сега да реват постоянно, какви доносници имало. ДА, имало е, и пак ще има, въпреки, че официално ДС не съществува. Докато има некадърни близачи за власт за съжаление ...