102

Анонимен

преди 8 години

Щом едно келешче скача с бокс на двама мъжаги, че бавно пресичат на пешеходна пътека - какво щеше да стане ако беше възрастен човек не ми се мисли.

101

Анонимен

преди 8 години

До Въпрос! Естествено че Теодор.Как една "съвременна жена",ще си кръсти детето Тодор.Нали е "селско" Ето и кифлата е Грета. Найс а ? Все още е "модерно"-Георги.За Петър,Димитър,Стефан-забрави.За сметка на това-Робъртовци,Денисовци,Стивъновци,Анжели,Марчели,Паломи,Симони-дал Господ.

100

Въпрос!

преди 8 години

Последно, момчето Тодор ли се казва или Теодор?

99

Побъркан

преди 8 години

Когато няма съд, решението е едно - оръжие за всички - от 16 години нагоре. Който не може да изкара курсовете към МВР да се снабди на черно с газов пистолет и стоп патрони. Оръжието е нужно на пенсионерите, за да се пазят от грабежите по селата.Оръжие за тийнеиджърите - да се пазят от уличните ненормалници като тея двамата.За останалите 2 милиона Българи се отнася същото. Човек трябва дае побъркан за да оцелее в побъркана държава.

98

Анонимен

преди 8 години

Изкараха убития виновен, че бил с бокс, с незнам кво си, че били пресичали по пешеходна пътека мутрите (а се вижда че това не е така). Но го няма вече, за да чуем неговата версия, а свидетели няма да се намерят срещу рецидивистите, така че няма файда и от снимковия материал, няма как да мине за доказателство в съда.

97

сеир

преди 8 години

някой от сеирджиите с камерите на телефончетата сетил ли се е поне да се обади в полицията?

96

Анонимен

преди 8 години

Полицай "Читател на годината" във ВрацаДа добавям ли нещо към това ?????????

95

Анонимен

преди 8 години

Не е бил анаболен, бил е съвсем слаб, "смъртта сам си я причинява", получил е инфаркт.

94

Анонимен

преди 8 години

Айнщайн е казал, че единствените безкрайни няща са човешката глупост и вселената,като за вселената не е напълно сигурен

93

OMG_Lucker

преди 8 години

От прочетените статии за това какво се е случило поне за мен има много неясноти: 2мата братя били в автомобил и станало леко птп. Вариант 2: двамата братя били пеш. 3. Младежа бил с бокс. 4. Те го пребили с бокс и т.н.Да, но вариантите не само не съвпадат, а дори си противоречат. Следствието да изясни ситуацията, това е много важно в случая, за да се определи вината на братята, а оттам и повдигнатото обвинение. И мисля, че с толкова много свидетели това няма да е трудно, дори за бг следствието.

92

Алекс 1

преди 8 години

До Само питам Та, кое, казвате, е за предпочитане? Май, за предпочитане е Пиночет. Нали се сещате за какво си приказвам. Агресията на тези, с мозъче на амеба, ще бъде "употребена", а именно:казарма, Устав, дейност: копаене на траншеи и маратонско бягане с противогаз. Да видя тогава дали агресията ще им се стори детска ясла или развлечение на открито. А, не ме ругайте - просто се питам дали малкият е бил на училище и се разкарва в учебно време с ученичка??? И дали ония двамата са на работа...?

91

Реалист

преди 8 години

Никой не проследява случая подробно от начало до край.Двамата биячи са "убийци" защото са се защитили от младеж налитащ на тях с бокс ,който тренира бойни изкуства.Това че единия от мъжете е имал криминални прояви , няма никакво отношение към случая.Ами ако беше загинал криминално проявения ,какво щяхте да пишете?Абсолютно нелепа смърт на младежа /глътнол си езика/.Вина имат и тримата,но по-голяма вина има младежа.

90

пророка Олег

преди 8 години

българското племе е гадно завистливо но ......мнооого страхливо.

89

Пешо

преди 8 години

Виновни са братята за побоя, който са нанесли, но виновно е и момчето, че е слязло от колата, за да се разправя с тях. Когато започнеш да се разправяш с друг, и ти излизаш виновен.

88

Анонимен

преди 8 години

хората дето са ходили на протест пред общината е трябвало вчера да не седят да гледат как убиват едно момче от бой, а да се намесят. ювсички, включително и кметът на Враца казаха, че побоят се е случил пред очите на десетки хора. Те защо не се намесиха по време на боя? или сега е по-лесно? ще се разходим до районното, нищо не ни застрашава и ще сме герои. А момчето си отиде

87

Анонимен

преди 8 години

След като момчето е започнало боя, слизайки с медален бокс от колата, ще си носи последствията.Никой не му е виновен, че се е мислил за непобедим и много корав.Никой не го е карал да напада двама пешеходци. Никой!Братята са невинни жертви, така е.

86

дядо Петър

преди 8 години

До АнонименПреди години агресията беше шушу-агресия, тихом мълком *** изкарваха хората от домовете им които никога повече не се завръщаха и никой от близките эим не знаеше къде са.През Живково време беше така. Един комшия на опашката за хляб каза " Днеска хляба топъл, да не би да са сменили кмета или партийния ?" За тази шега вечерта "другарите" от комунистическата партия мочукали на вратата в дома му и го извикали на разговор. Жена му и до днес го чака да се върне. ако е жива.

85

На снимката :

преди 8 години

Агресивно келешче, което този път не е улучило на жертви.Това поколение е малоумно и постоянно скача на бой.Понякога обаче попадат на рунтави мъжки гърди и ... си гълтат езика по няколко пъти. После умират гърчейки се като червеи, каквито всъщност са те ...Каквото е търсил - намерил го е !

84

Анонимен

преди 8 години

Kojto boks vadi-ot boks umira ;(

83

Агресия винаги е

преди 8 години

имало и ще има,нещастно стечение на обстоятелствата!Защо тези скандиращи-предполагам има и от снимащите случката не са се притекли на помощ и не са разтървали биещите се!!!!????Това е проблема-не полицията,те са дошли,те са отцепили района,те са задържали биячите!