8

Анонимен

преди 8 години

Който мрази Русия е с турско семе!!

7

вм

преди 8 години

Тия "мозъци" с IQ под 60, матираха цяла Европа с годишен бюджет за сигурност от трилиони евро! Според мен използват мигрантите, за да прикрият задълбочаващата се икономическа криза и да прекратят съществуването на ЕС. Справка - СССР

6

Анонимен

преди 8 години

Разкриха леговище на "мозъка" от атентатите в ПарижДокато не разкрият руските поръчители на атентата, франсетата да считат, че нищо не са разкрили.

5

ANONIMEN

преди 8 години

A CLAVATA E--AMERIKA

4

летящата вещица

преди 8 години

До Анонимен 1На ви сега Шенген, изплъзнал се от ръцете на полицията, все ще се появи някъде с бомба на кръста к'во го мислите толкова.-----------------------------------------баш тоя с бомба на кръста няма да се появи, ще опаше други заблудени шарани, а те ще вярват, че ги чакат 40 девици в Рая.

3

е да де

преди 8 години

Леговището на най-големите виновници които докараха с криворазбраната си толера$тия нещата до тук е в Брюксел . Кога най-после ще ударим по масата и ще им бъде казано право в очите ,че те са просто едни чиновници с добри заплати и нищо по-вече.

2

Анонимен

преди 8 години

Награден с градски отпуск

1

Анонимен

преди 8 години

На ви сега Шенген, изплъзнал се от ръцете на полицията, все ще се появи някъде с бомба на кръста к'во го мислите толкова.