10

Анонимен

преди 8 години

Ясно е, че нетърпимостта към гейовете напоследък многократно е нарастнала по повод политическата коректност, Кончита Вурст и всички, които ни убеждават, че това е нормално. Но според мен просто българинът видя как е живял Дейвид Боуи и му завидя. Затова и негативните коментари по-долу. Истината е, че той е бил с успешна кариера и много пари и си е живял точно както си е искал. Един щастлив живот.

9

вм

преди 8 години

хайде сега погребете го прав с празни ръце нагоре, както Александър македонски...

8

До 26

преди 8 години

На коментара...селски илитерат, коментира велика личност, оплювайки я, с единственото желание да се почувства малко по-значим...от това, което е.

7

Анонимен

преди 8 години

Супер интересна личност, независимо дали е бил хомо, хетеро, би или напълно импотентен.

6

WTF

преди 8 години

Абе защо не триете писаниците на този очевидно нестабилен психически човек??? 80 % от мненията под тази статия са негови и са меко казано гнусни. Това е гавра под статия за личност като Бауи. И човек, проповядващ тероризма като нещо добро няма място в обществени медии, дори като нискоинтелектуален и емоционално осакатен коментатор.

5

Бай Ганьо

преди 8 години

До ()__________ОКо речи? Ко?

4

()__________О

преди 8 години

Kо ви бърка в устичката какъв е бил Д.Бауи?!Правил е изкуство човека,а не като голям процент от българите да седне пред телевизора да гледа и да ПЪРДИ

3

Анонимен

преди 8 години

Още един от децата на дъгата си отиде,само не ми е ясно оная шоколадовата му женичка за какво точно го е.ползвала?

2

razgradski pop

преди 8 години

най-големият проблем на тези отдалечени и усамотени кътчета е че вероятноста да получиш спешна медицинска помощ на време е равна на нула...още повече че даже да ви се окаже първа помощ навреме, вероятноста да ви транспортират навреме до високо профилна болница също е нула...

1

Гост

преди 8 години

Айде стига си писал сто пъти едни и също простотии, бе анаонимнико! Бауи е велик музикант и страхотен човек, за който никога не е имало рамки и граници на нищо, което прави. Скрий се в пещерата, от която си изпълзял и не смей да хулиш великите хора!!!