28

Том

преди 8 години

За това европейското население намалява и е този демографски срив и постепенен геноцид на европейските народи. Те възприеха твърде много гнусни, сатанински доктрини идващи от тайни общества слуги на дявола, като масонството които бяха поднесени като "свободи" и които доведоха до морална и обществена деградация и упадък който води към загиване. Дай Боже нещата да се обърнат и променят и хората да се върнат към здравата християнска основа!

27

Том

преди 8 години

Жените не бива да забременяват изкуствено, това е извратено! А и какво ще стане ако някои от децата като пораснат не знаейки едно за друго започнат връзка. Ще се получат израждания. Това е толкова неестествено! Хората трябва да се насърчават и стимулират финансово от държавата за да изграждат многодетни и мон0гамни семейства. За съжаление се намираме в период от историята в която се провежда с***танизираща, не0езическа политика на морално разложение и подмяна на християнските ценности!

26

Алекс

преди 8 години

До Еволюционнен пътСъвсем прав си, по същия начин не бива да месим в еволюционния процес при здравни проблеми. Камъни в бъбреците, болна жлъчка, възпаления на отелителния тракт, все доста болезнени състояния. Пожелавам ти ги всичките на куп....

25

Анонимен

преди 8 години

До онбашиятаГлупости! На Бах и Моцарт никой не е чул за децата, всичко е изгнило, дори ловя бас, че не знаете кой от двамата колко деца е имал, но изкуството е вечно!

24

:)))))

преди 8 години

"Сега е посветил цялото си време на новата си работа, като цели винаги да дава най-доброто от себе си."

23

Анонимен

преди 8 години

Е точно пък от британец ли намериха да взимат материал. Най сакатото племе на тая земя. Рижави, криви, *** наркомани.

22

защо

преди 8 години

Трябва да има ограничение за тази дейност от около 6 пъти. Тези новородени практически са братя и сестри и е възможно да се оженят помежду си. Тогава ще се родят много хора с аномалии и ***. Това го знае медицината от по миналия век. Тази държава, която го допуска трябва да бъде наказана и санкционирана.

21

nina

преди 8 години

той пък един красавец...

20

Еволюционнен път

преди 8 години

Всички такива не естествени забременявания ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ, както и да се забрани изкуственото забременяване.Това е объркване на естественият подбор на природата и се влошава популацията, това е проблем на страните с развита медицина.

19

Анонимен

преди 8 години

Това определено е нередно. По какъв начин ще предпазят тези деца някой ден да не се оженят помежду си и съответно поколението да е с някакво генетично увреждане? Законите пак куцат ...

18

онбашията

преди 8 години

евала! пък нека бунаците се напъват да постигнат "успех в живота", след 100 години никой няма да знае даже за бил гейтс, само децата остават след човека.

17

ген мат

преди 8 години

те за това са такива каBали повечето англичани.... да видиш пък като тия 800 започнат да се размножават помежду си какъв матрЯл ще се народи

16

Анонимен

преди 8 години

Могат да на правят цяла армия от братя.

15

щирлиц думка минко

преди 8 години

все пак трябва да има някаква граница айде 8 добре ама 800... и за минко 4 много.

14

Анонимен

преди 8 години

Па и е грозен!

13

Анонимен

преди 8 години

Тоя колко издръжки го чакат не е истина. Те и вече гол са го съблякли де.

12

Анонимен

преди 8 години

Iskam i az da stana donor.

11

Анонимен

преди 8 години

УЖАС!800 ненормалника.Човечеството върви към крах.

10

БРАТЯ!!!

преди 8 години

Някои и от чик*ята пари правят, а ние лъскаме бадева.

9

neo5

преди 8 години

Ееех, моите че*кии на вятъра са отишлE, сигурно съм щял да заработя около 500-600 хиляди паунда.. :D