18

Спас

преди 8 години

Украинците, вчера обявиха нова цена за пренос!!!!!!! От 2,7$/100км, става 4,54!!!!!!!!!!!!!! Излиза, че ще плащаме на "ДЕМОКРАТИЧНИТЕ" БРАТЯ, 1/4 ОТ ЦЕНАТА НА ГАЗТА ЗА ПРЕНОС.................., НО НЯМА ДА СТРОИМ ТРЪБА, ЗАЩОТО, ХАМЕРИКА НЕ ДАВА!!!!!!!!!!!! УНИКАЛНИ СМЕ!!!!!!!!!

17

ии

преди 8 години

Боко ... Какво стана със заводчето за отпадаци на София ?Спомням се преди 10 години то беше най-големия ти проблем. И Станишката беше виновен за всичко.Търкулнаха се 10-на години същата работа. Само дето сега Путин е лошия и ти си плачеш за хъбче.Газовия хъб та газовия хъб.Ние за една година ползваме газ толкова колкото Украйна за 1 ден.Така и не постори този пусти завод за отпадаци.Разделното събиране на *** кога ли ще се случи? :)Важното е че никой не помни повече от 3 мин.

16

Анонимен

преди 8 години

не може да се отрече че боко тиквата е един от най добрите илюзионисти!жалко е че по голямата част от публиката взема всичко за истина.

15

Анонимен

преди 8 години

Нали ви казах, че нищо няма да се строи, само ще се точи, както при АЕЦ Белене и Нефтопровода през Бургас

14

тя

преди 8 години

Боже , боже , боже да се смееш ли ,да плачеш ли!

13

Дидо

преди 8 години

Ако политиците ни имаха грам мозък в главите си и милееха за страната си, България щеше да е много-много напред сега, с оглед на местоположението си...

12

Анонимен

преди 8 години

Балкан, а газ откъде? Или важното е да се строи нещо да може да се краде

11

Анонимен

преди 8 години

Една банка вече замина в небитието,да се готви следващата,

10

Анонимен

преди 8 години

Държавата с най-бързо намаляващо население в света е фактор и то за векове наред?????????

9

демократ

преди 8 години

ЮЖЕН ПОТОК ДУБЛИРА СЪЩЕСТВУВАЩИЯ ГАЗОПРОВОД МИНАВАЩ ПРЕЗ УКРАЙНА-ФАКТ.Е КАКВО НОВО ЩЕ ДОНЕСЕ ЮЖЕН ПОТОК ОСВЕН ДЪРЖАВЕН БОРЧ КОЙТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗАРАДИ ПУТЛЕРОВИТЕ КАПРИЗИ. ТОЙ ВОДИ ВОЙНА С УКРАЙНА ДА СЕ ОПРАВЯ. КОЙ КАКВОТО СИ НАДРОБИ ДА СИ ГО СЪРБА..ХА.ХА !!!А газовият разпределител "Балкан" е нещо ново за България и необходима за да спре руския рекет на най-скъпия газ продаван в Европа на бг потребителите.

8

бай Х

преди 8 години

единствения проблем на газовия хъб Балкан е от къде да се вземе необходимото количство газ

7

юрталана

преди 8 години

Пред народното събрание ще има една входяща тръба където всички ще *** в нея и газа през балкана ще се се разпределя на всякаде

6

Анонимен

преди 8 години

Къв фактор сме бе, оптимист?!? Така ще ти го наХъбят в гАза, че ще спреш с мъдростите си!!!

5

Хаха

преди 8 години

Газовия ''Балкан'' само да не остане празен и да седи като паметник на българската глупост за пред бъдещите поколение

4

Анонимен

преди 8 години

Човека дръпна 21 милиарда (които ние ще връщаме де), за да може глупавия народ да му слуша простотиите и след това ще се изули ни лук ял ни лук мирисал.

3

браво Бойко

преди 8 години

Путин: Българите са народ, достоен за презрение.2.12.2014гПутин: Ще освободим България за трети път.28.11.2015гПутин: "Учуден съм на беззъбата позиция на българското ръководство. Ние измислихме "Южен поток в техен интерес, а те не го пожелаха."-17.12.2015гПутин към Ердоган: Писна ми от българите! 4 декември 2014 "България може да се изяде от яд, че остава без "Южен поток". Да му е честита на Европейския съюз засилената зависимост от украинския транзит".

2

маке

преди 8 години

и язе така мислим голем фактор сме еле на думи

1

Анонимен

преди 8 години

А газ от къде ?