222

99999999999999999999

преди 8 години

.Тридесет години съм шофьор Един път не съм видял шофьор да слезе от колата и да се разправя с пешеходци и то с бокс и то 18 годишен Не че оправдавам биячите Дядо казваше -каквото търсиш си го намираш накрая

221

Див Петел

преди 8 години

Този смъртен случай е нещастно стечение на обстоятелствата около един обикновен бой, но за да се стигне до боя на пешеходната пътека са виновни липсата на възпитание, чалгата и липсата на респект от спазването на ред. Виновни са и тримата.

220

Анонимен

преди 8 години

Врачанските проблеми от селската дискотека...

219

Анонимен

преди 8 години

Пресичали на пешеходна пътека, 18 годишен ученик им свири с клаксона? 18 годишния ученик излиза с бокс? Значи ще пресичам на пешеходна пътека, а някакъв пиклъо ще ми свири с клаксона понеже трябва да бягам по пешеходната пътека за да не го бавя милия, че и накрая ще ми излезе с бокс да ме бие? Хм. Минимална присъда за биячите.

218

аз

преди 8 години

Интересно-каратист с бокс.На това ли ги учат в този спорт.С бокса и с мацката сме безсмъртни.А колата да не е била БМВ тройка ***-ремус.

217

София във Варна

преди 8 години

Северозапада М било най - бедно и зле, а югоизтока У, СН по - добре ли е? Като малък съм слушал смешки как най - стиснатите авантаджии са в ЕВ, а сега слушам как в К са турци и нема вече българи. Верно? Тия в чужбина дето избягаха са зле, тия които останаха са по - зле, тия дет се върнахме - ние па сме най - зле. Верно?! Не казвам, че няма патриоти и родолюбци вече ..А че няма кой да ги води!!!!! Помагайте си и се обичайте, БЪЛГАРИ!!!!! Разтървавайте се като видите така следващия път да става

216

Анонимен

преди 8 години

261 е прав, като не знаеш какви са, кои са и за какво се бият - стой надалеч.Никой от вас нямаше да се намеси, не се правете на толкова смели. По-точно безразсъдни.Кой накара това момче да излезе от колата, толкова ли не можа да изтрае, а веднага скача на бой?

215

София във Варна

преди 8 години

193 Варна и 197 Анонимен - !!! Освен по професия, ние българите се плюем и разделяме според роден край. РК за С е западния еквивалент на ТХ за В. Батките от А бойни и зли, ама във ВР май са по-зли. С, СА, СВ мрази простите ***, а те - гадните шопи, дето за нищо не стават. Село и град се мразят и си гостуват едновременно. Като се съберем на маса всички се харесваме и даже прилики откриваме - ше кажеш, че сме един народ д'ге (д'ге = да го ... в ЕН)!!! ВИНОВНИТЕ тук сме ЗЯПАЧИТЕ, сега и тогава!

214

Следовател

преди 8 години

Тодор- аре пресичай бе **** няма да те чакам цял ден да ти **** май**аБияча- ти на кой говориш така бе да ти ** май**таТодор- ти знаеш ли кой съм аз бе да ти е*** май**а?Бияча- излез да те видя кой си бе! А ти знаеш ли кой съм аЗ? Тодор излиза с бокса и си мисли че е безсмъртен, ей ся ти е**** май***таДа ама тия са двама и много настървени, Бияча- дръж му ръцете брато, ей ся ше му е*** май**аБам бум бам пляс тряс..... Бияча- леле тоя май даде фира, бягаме!

213

Mitko

преди 8 години

I o6te nikade ne se kaza ot kakvo e umrql? Ot ranite si bil umrql. Koi rani, fractura lie, kruvoizliv li e , infarkt li e ? kakvo e

212

Анонимен

преди 8 години

Dori da e pochinal ne direktno ot udarite nali ednoto e dovelo do drugoto, boia vodi do smartta posle, kak taka ne sa vinovni? Tolkova agresia ima v Bulgaria, che chovek triabva da si meri vsiaka duma, da ne predizvika niakoi, vse edno si na voina postoianno.

211

Mitko

преди 8 години

Ei ne se nay4ixa mladite 4e taekwondoto e samo po televizora po ulicata ne viree mnogo. Ochevidno po4inaliq sy6to ima vina, a ybiicite 6te lejat v zatvora malko ili mnogo. Ima li zna4enie koi e vinoven - nqma. Neka nqkoi da mi kaje, kakvo i kak trqbva6e da napravqt vsi4ki teq tapaci deto sa se bili za da nqma podoben rezultat. Az li4no ne smqtam, 4e e mojelo da ima razli4en rezultat, ako se bqxa nqmesili drygi hora 6te6e da ima pove4e zaginali i zagiva6ti prez sledva6tite nqkolko dni.

210

Анонимен

преди 8 години

"Нали осъзнаваш че ако това се случи на твоето дете(което не ти го пожелавам) съвсем няма да мислиш така?"Остави го. Може и така да мисли... в тая държава е пълно с едноклетъчни, Па сигурно и той е от тоя скапан град, дето всички са сеирджии. Седят и се смеят, сочат с пръст, прегръщат се на 1 метър до боя. Северозапада за нищо не става. Не познавам читав човек от там!

209

До 261

преди 8 години

Нали осъзнаваш че ако това се случи на твоето дете(което не ти го пожелавам) съвсем няма да мислиш така?

208

Анонимен

преди 8 години

"Как ще се намесиш, като ако тея двамцата се окажат хора с чадър, ще те изкарат накрая, че ти си го бил и те са те спирали"На снимката виждам 3-*** други човека, даже имам съмнения, че има и 4-ти който не се вижда добре под червеното кръгче. Плюс още един, който е правил снимката.Е сори, ама при толкова много свидетели, да не се опиташ да помогнеш, ако виждаш, че боя върви на умирачка, значи нещо не ти е наред с главата и не си пълноценен човек. Няма как да те изкарат, че ти си го бил.

207

Анонимен

преди 8 години

Как ще се намесиш, като ако тея двамцата се окажат хора с чадър, ще те изкарат накрая, че ти си го бил и те са те спирали :D Вие все едно не живеете в България :D Другия вариант е да те пребият и теб, щот им се бъркаш. Или пък ако после почнат да те викат за свидетел и тея мафиоти почнат да те натискат да си мълчиш? Знаеш ли с кви хора се замесваш. И накаря да си провали човек живота, щот някой се е правил на мъж необмислено

206

Анонимен

преди 8 години

А от какво е умряло момчето? От кръвоизлив? От тромб? Казват, че езика си е глътнал. Е кога си го глътна точно? По време на боя или след боя? Някой премести ли го? Всички амбриажи имате шофьорски книжки, ама никой от вас не си е взел БЧК-то по нормалния начин и не знае какво се прави ако види, че някой де дави. Нали? Гледали го как умира, снимали и чакали линейка 30 минути. И раздали по едни карти за без коз. Не ви е срам! А някой спря ли боя? Опита ли? Или пак само снимахте?

205

Коцето

преди 8 години

Ама на снимката виждам 4 човека на два метра от побоя как пък един не се опита да спре побоя дори с риск да пострада? Нека си припомним колко хора се удавиха в бурното море докто се оитваха да спасят някой друг. Това е същата работа.

204

Анонимен

преди 8 години

До "и лъжете и мажете"Нали има свидетели? Бокса на кой е? Те ли са го извадили момчето от колата или той сам е излязал? Много често се случва 2ма да набият един. Слува се и 2ма да набият 6, ама това е друга тема. Въпроса не е дали са 2ма и дали са дебелаци, а е важно кой е провокатора, кой е агресора. Аз не съм пряк свидетел, ама ако пък истината излезне, че той ги е нападнал? Познавам много момчета, които започват да тренират нещо и след 5-6 месеца са си повярвали твърде много.

203

Анонимен

преди 8 години

Ами да! На това ми прилича! На тази снимка единият е хванал момчето за ръката, но му я държи надолу! Скоро ще излезе експертизата! Умрял е пред майка си, свлякъл се е на земята, когато всичко е било приключило и не е имал никакви белези от удари! Лека му пръст на момчето, но това е нелеп скандал, в който са участвали полуграмотни индивиди! Нещастен случай, от който журналистите отново се нахраниха! Те дори нямат съвест, но както решите!