11

Най-големият!

преди 8 години

"Дали рискувам живота си? Сигурно. Какво от това. Роден съм мъртъв. Тази страна на въпроса въобще не ме безпокои"

10

Анонимен

преди 8 години

Добър артист и смпатяга.Дано да се излекува

9

do 5

преди 8 години

е те пък колко хора се довериха на лекарите и познатите методи и пак умряха..Това не знам за какво го казваш като критерии ..Всеки сам преценява и усеща какво да прави в такъв тежък момент

8

Горан

преди 8 години

Обаче нали се сещате, че ако ваксината проработи, чичо Чарли ще влезе в световната история, като човека помогнал за лечението на СПИН. Смел е копелдакът му с ***! Трябва да му се признае!

7

Горан

преди 8 години

Не е добре, и никога не е бил добре с главата! Решил е тотално да се излекува :) Или ***, макар че е казал, че уж щял да почне да си взема хапчетата пак... ако лечението с ваксината не се получи. Ама и оня доктор... очевидно се е заразил със СПИН и е прекалено сигурен в ефикасността на ваксината си. Кой знае? Може пък и да убият спина.

6

shady

преди 8 години

Добре си поживя Чарлито, дори прекрасно бих казал. Но щом е развил СПИН (от статията се подразбира, че е развил болестта за съжаление), то може да се пише бегал до 2 години максимум. Няма случай на излекувал се от СПИН.По принцип има една много малка група хора, които не могат да се заразят с тоя вирус, понеже имунната им система го разпознава и го унищожава. Освен това човек може да остане много години само като носител на HIV вируса без да развие болестта СПИН. Но при Чарли изглежда не е така

5

...

преди 8 години

Дано ваксинат на доктора помогне. Ако не, да се обърне към нсладниците на Рокфелер. Те и цялата и пасмина от роднини напускаха всевъзможни вируси по света, само с цел печалба. А, на чичо Чарли ще му кажа- Оправяй се, пич.

4

Анонимен

преди 8 години

Преди време Стив Джобс реши да се подложи на алтернативна терапия, вместо да разчита на лекарите и гледайте докъде я докара.

3

Йовко

преди 8 години

Пречат му на виаграта.

2

Анонимен

преди 8 години

Уиски в промишлени количества и си избил всички вируси.

1

Нерез

преди 8 години

Минава на мексиканска кокаинова терапия.Велик!