14

Кольо

преди 8 години

Да беше дошъл в България, щеше да се скрие без проблем я в Столипиново, я в Банкя.

13

Анонимен

преди 8 години

Шон Пен си замина завалията ;(

12

///

преди 8 години

Това си е проклятие, да имаш толкова много пари и да живееш в такава мизерия

11

Аз

преди 8 години

Ха, водата му е от уолмарт

10

Щиглиц

преди 8 години

Шон Пен е жив мъртвец

9

българин

преди 8 години

Толкова пари е пропилял и пак го хванаха.А ако беше дошъл в България никой не щеше да го закача.Съдът би го обявил за невинен,така както нито един български трафикант не лежи в затвор,така и той не щеше да лежи.Като е останал в Мексико да си плаща за грешката.

8

Анонимен

преди 8 години

Сн. 19 - проснатите джапанки (защото определено не са чорапи) - някой може ли да обясни това що за традиция е, или е опит за маскировка?

7

Анонимен

преди 8 години

Шон Пен вярно ли се е хванал на тая работа?

6

изумен

преди 8 години

някой знае ли каква е тая простотия дето става с хранителните стоки в бг??разхлабителни, боклукчиви добавки за бодибилдъри и покачване на килограми, психотични медикаменти(от които се побъркваш и депресираш) и още един господ знае какви *** в храните и напитките ни от магазина!!!?? лепи се с медицинско лепило!кви са тия простотии бе?и не стига това, ами и някакво си слабоумно прокурорче ни обгазявало ей така с канцерогени.моля гражданите да отнесем въпроса до нужните лаборатории.

5

asfaasfasasfa

преди 8 години

"Мексико имат КОКА, САЩ - консуматори; Мексико имат евтина работна ръка, САЩ - имат нужда от такава; Мексико имат войници, САЩ - оръжия" Цитат от книгата на Р.Савиано, " Нула, Нула, Нула" ! Ел Чапо е висок само сто шейсет и шест сантиметра но никога не обичал да го гледат от високо!

4

Pablo

преди 8 години

и други наркозвезди ше изгреят и ще трупат огромни състояния, и то благодарение на потреблението на дрога в богатите страни, има търсене има и предлагане. Но в този бизнес за милиарди участват много хора, голяма част от които са в щатите и по света ...

3

ЛУКС Ооо ДА ДА ДА

преди 8 години

ДВД-та .... аууу ЛУКС брат, и то четири диска смятай.Има и кухня достайна за хубав апартамент в "луксозна" България. Средна кухня/хол със читав хладилник. Бре да му се не види и лукса значи.И тези мухлясали от влага прогнили коридори, да не говорим за теловете с простряни чорапи на покрива. Въиииии дори императорите на Рим не са живели при такъв лукс.

2

До 1

преди 8 години

Не бъди толкова кръвожаден, нека си се мъчи в затвора. Но друго ме удивлява, шон пен се е срещал с този ***, който със своите наркотици унищожава бъдещето на децата, а той се ръкува с него, ще играе във филм за него!!!!!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКЪВ МАРАЗЪМ, ПЪЛНА ШИЗОФРЕНИЯ И МОЗЪЧНА ДЕФОРМАЦИЯ!!! Тия, със своя холивууууууууд вече не са нормални човеци! Виртуални души и безмозъчни тела!

1

Анонимен

преди 8 години

Лукс, лукс... мазе. Колко ли милиарда дава да спи спокойно една нощ?