154

Важников

преди 8 години

Лелята може да се сопва, само на домашното си куче ако има такова.Некадърника трябва да е по нисък от тревата,а не да се сопва."Стига вече". Време е госпожата да си ходи,за да спрат поразиите в силовото министерство.

153

стига

преди 8 години

Ако народа каже стига с това нездравеопзване, с това необразование, стига сте маргинизирали цялото общество, стига сте грабили труда на работещите, стига хората работят за жълти стотинки и да не могат да си плащат елементарните нужди, стига само ромите безпрепятствено получават помощи, стига с разпределението на финансии и капитали, стига с мутренизацията на икономиката и управлението на държавата. Стига с унищожаването на работещите фирми. Стига ни управляват некомпетнтни хора,

152

Kim chin pin

преди 8 години

Ko bulka, dokarahte li kitaiskite nomera, imate li tabelki u shopsko?

151

Анонимен

преди 8 години

То, такава наглост..думи нямам..

150

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече са се ***..и толковва по-нагло гледа

149

Тази некадърница

преди 8 години

никога няма да може да ти направи мусака! Мусаката е сложно нещо, което тази леля никога няма да разбере. За останалото съм съгласен.

148

Христо

преди 8 години

Големи глупости говори тази госпожа Бъчварова! Необходимо е да се потърси решение, на сегашната ситуация с рокади в професионалното ръководство на МВР. Нейната оставка мисля, че не е необходима на този етап. А критиките към работата на МВР, не могат да се отъждествяват като заплаха за националната сигурност! Просто трябват професионалисти, които да са отдадени на работата в МВР! Такива скоро няма да има с орязванията на соц. пакети.

147

Боже, какви

преди 8 години

бизнесмени са тия, щом една утка с проблеми на критическата възраст им държи такъв тон! Тая си я хранят като див питбул, да ги хапе...

146

Анонимен

преди 8 години

Те нямат политическа отговорност ако имаха такава Бъчварова щеше да си подаде оставката след толкова убийства и побоища и грабежи и отвличания.Те имат само една голяма политическа уста с която лапат лапат

145

razgradski pop

преди 8 години

МВР е комбина с престъпния свят...боксова круша е защото не си върши работата...

144

Анонимен

преди 8 години

И на какво се е "сопнала"? Може би на това, че в държавата цари хаос и беззаконие. Всеки ден жестоки убийства, побоища, грабежи, изнасилвания, измами... ТОВА Е ЕЖЕДНЕВИЕ!!! И на децата е ясно, че въпреки огромния бюджет, МВР е абсолютно безсилно. Ако нещо дестабилизира държавата, то е именно вилнеещата престъпност и чувството за безнаказаност.

143

Анонимен

преди 8 години

СВОБОДАТА НА СЛВОТО И КРИТИКАТА ВЕЧЕ ЗАБРАНЕНИ ЛИ СА !?

142

Анонимен

преди 8 години

МВР не но Бъчварова е боксова круша

141

ббг

преди 8 години

Какво МВР бе маце, такова простро няма!!! Поне зьа обикновените граждани)

140

Анонимен

преди 8 години

ДАНС е задържала три жени, за които службите смятат, че са участвали в организирана престъпна група за продажба на новородени деца. При операция на 30 юли агентите на службата са задържали Цветелина Стоянова, сочена за организатор на групата...Цветелина Стоянова е била съдружничка на Бъчварова, тогава главен изпълнителен директора, .

139

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе трябва да остоумничим,а да скочим и да изметен тази ***!Нова власт която да извърши съдебна реформа и да вкара бандитите на прехода в затвора и да им се отнеме заграбеното в полза на държавата,както стана в Румъния!Иначе си чешем езиците и нищо не става!Впрочем става-България загива!

138

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова е некомпетентна до мозъка на костите,а я назначиха за вицепремиер и министър на вътрешните работа!Тази жена не знае какво прави,но и други некомпетемтни има в този кабинет!Най некомпетентния е Бойко Борисов!26 години демокрация ни управляват некомпетентни и корумпирани хора и за това сме на това дередже!Трябва съдебна реформа да се извърши в най скоро време иначе България загива!

137

Анонимен

преди 8 години

Стрино, не се коси, ще ти мине! Довечера да не забравиш да претакаш зелето - бурканът и маркучът са на горния рафт.

136

Анонимен

преди 8 години

Таз де вземе да се скрие. МВР е пропито от корупция и народа не разчита на него. В МВР са останали малко грамотни хора с желаниe за работа, другото е БООКЛУК и то ОТ ВИША КЛАСА.

135

Анонимен

преди 8 години

Таз де вземе да се скрие. МВР е пропито от корупция и народа не разчита на него. В МВР са останали малко грамотни хора с желаниe за работа, другото е *** и то ОТ ВИША КЛАСА.