8

йкл

преди 8 години

bbc/news/world-australia-35308161Превеждайте статиите целите, а не до средата, защото не схваща основната идея. Според експерсти кенгуруто се опитва да се съеши с женската, а не я оплаква. Но нали е по-сърцераздирателно така, както сте го написали!

7

neo5

преди 8 години

Сидните пак си е в неговия си филм.. :X :|

6

Българин

преди 8 години

Дойде време животните да ни бъдат за пример ... по човещина! При това са и безсловесни и спестяват толкова грозни, цинични, обидни думи, които хората не спестяват на другите! Такива картини показват, че Бог е създал с любов и нежност този прекрасен свят, който хората унищожават!

5

bg

преди 8 години

Мечо е добре,падна един лист.Даде рамо,добре е ...

4

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

Да кенгурата имат доста човешки маниери и поведение и емоции. Подобни неща съм заснел и аз и мисля че ако пусна някои мои снимки ще станат доста популярни. Тук в австралия ги виждаме често и не се впечатлясваме много но останалия свят намира моите снимки за интересни, клиповете ми също. За няколко години попилях 2 професионални апарата Сони, но всяка снимка си е струва жертвите. Сега съм с 3ти професионален Сони колко време ще изкара не знам

3

Анонимен

преди 8 години

brown

2

факт

преди 8 години

Мъжките навсякъде са по -специални.Чувствителни ,саможертващи се. Мислят за жените до края и след това.Жалко ,че днешния свят направи такива жени за които не си струва вече ни да ревеш ни да се надяваш.

1

Анонимен

преди 8 години

за разлика от хората животните не са загубили способността да чувстват и обичат