20

Анонимен

преди 8 години

Айде и тия се молят Бойко да ги пусне на хранилката...

19

Анонимен

преди 8 години

Аз мислех, че стихчето: ,,Бойко пудел си намери, кръсти го Валери'' , е шегичка, но се оказа 100% точно! Сигурно и този, който го е измислил е изненадан от точната си преценка. Самият Симеонов сутринта каза, че срещу правителството скачат тези бизнесмени, на които е засегнат бизнеса.Което означава, че неговият бизнес се развива в комфорт.Те това му е патриотизма - да върви скатаджийската далавера.

18

Анонимен

преди 8 години

Какъвто и да е Волен, много точно прогнозира полтическите процеси. Навремето кръсти НФСБ - Национален фрон за спасение на Бойко, а след това сформиралия се Патриотичен фронт - Паричен фонд и не сгреши.

17

Анонимен

преди 8 години

Най големият сол *** излезна Симеонов на Бойко Борисов.А уж беше патриот,нагуушиха ги всички.Всички щеве изхвърлим за една вечер,и то много скоро щее.Всички в парламента сте бездомници,защото повече живеете по канарските острови и по скъпите плажове на света.Вие сте *** ненаситни.

16

Анонимен

преди 8 години

Докато са около казана ще го хвалят. След това стават "конструктивна" опозиция.

15

Анонимен

преди 8 години

Е как няма да похвалят управлението,като са наясно,че в следващия парламент няма да влязат,поне затова им стига акъла.Пък и още не са се ояли хубаво,за да могат да си позволят да са извън властта.Тия 16 милиарда,дето ги взеха нали трябва да се изхарчат,така де,разберете ги.

14

Анонимен

преди 8 години

Корумпета,тотални!

13

атакист

преди 8 години

самопохвалилите се марионетки се подкрепят в краденето хората се усетиха вече скоро ще ги подкрепят с куршуми по крадливите търбуси

12

Иди Амин

преди 8 години

БЗНС-казионен в "европейски" вариант.

11

Наблюдател

преди 8 години

Очевидно трябва да им благодарим че са успели да си стабилизират взимането на заплати! Това наистина е постижение, предвид нищоправенето им! Още по-голямо, предвид продължаващият грабеж на държавата представян за стабилност! Както се забелязва до сега няма 1 осъден, както за този на КТБ така и за който друг се сетите. Браво, наистина голямо постижение и голамо благодаря!

10

Анонимен

преди 8 години

Последно изказване на вътрешната министърка на заседанието на министерския съвет:"Не може толерантността на МВР към рзлични групи и прослойки да продължава повече така".Какво има пред вид министърката с израза "групи и прослойки".Ако е това за което всички си мислим,защо МВР е било толерантно към тях?Такава ли политика подкрепят патриотите и АБВ.Или "патриот е душа дава,но не свойта душа братя ,а душата на народа",както е казал поета.Вкопчването във властта на всяка цена е компромис със съвестта

9

Анонимен

преди 8 години

този Валери Симеонов колко хора излъга, че мисли за България! Той е в парламента, защото хората искрено си мислеха, че иска да промени нещо...А той само гледа да докопа кокала. Жалко.

8

Анонимен

преди 8 години

Той Валерко,от едно време си обича софрата и келепира,ама пусто много народ се върза на телевизията му.

7

ПЛАМЕН

преди 8 години

И РЕФОРМАТОРИ И ПАТРИОТИ ТРЯБВА ДА МИНАТ В ОПОЗИЦИЯ ,ДА СЕ РАЗГРАНИЧАТ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ ,ДПС И АБВ И ИЗБОРИ ДО ДУПКА ,ДОКАТО НЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МАФИЯТА,ПАРИ ДЪРЖАВАТА ИМА САМО ДА НЕ СЕ КРАДЕ

6

Анонимен

преди 8 години

На последните избори гласувах за ПФ, за последно. Жалка история

5

Анонимен

преди 8 години

АБВ и Патриотите похвалиха управлението - добре са им плащали !!!

4

Анонимен

преди 8 години

Бойко пудел си намери , кръсти го Валери!

3

Какви хора....мале

преди 8 години

А пък ПФ и АБВ са най-големите Бойколизци и подмазвачи в управлението! Излъгаха си електората и сега знаят ,че няма да получат втори вот, затова се държат здраво за Бойко , та преди края да опапат колкото се може повече!Иначе по скат се впечатляват от това от онова , от престъпност , и критикуват управляващите а пък това са те , те участват в управляващата коалиция и ги поддържат!

2

Анонимен

преди 8 години

Трохи трохи-все е нещо...Каквото се подхвърли все файда...

1

Анонимен

преди 8 години

$,??