26

Анонимен

преди 8 години

в Испания съм ги виждал ,страшно красиви трябва да се види и ми казаха ,че на всичките им самолети са страхотни красавици Мис Свят е грозотия пред тях

25

разбирач

преди 8 години

Пруснали са снимките с надуването на бахура - важен елемент от подбора на стюардеси

24

bros

преди 8 години

По-тесни са, да. Причините са доста - възраст на полово съзряване и активност, физиология (особено костна система) и наследственост, изключително внимание по отношение на репродуктивните последствия, физически активен живот. Споменават се дори фактори като "клечене при облекчаване"... А и да не забравяме, че са пригодени за друг калибър пушки...

23

Ганьо Ментака

преди 8 години

Естествени момичета без силикон в циците и джуките!Виждате ли разликата между нашите чалгарки и тези китайки.Нашите са срам и позор пред тези азиатки!!

22

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

АМИИИИИИИ ПО ПРИНЦИП ТОВА СА СЛУХОВЕ НО ТАКА Е ДА...... ПОНЕЖЕ В АЗИЯ ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ СА ДОСТА КОНСЕРВАТИВНИ ОТНОСНО ТЕМАТА ЗА КРЕВАТНОТО КУНГФУ НО ПАК КАЗВАМ ЗАВИСИ ОТ ЖЕНАТА :)

21

Питащ

преди 8 години

Казват че азиатките били по-тесни от европейките по принцип - някой има ли опти да сподели?

20

TRAKIEC_ORIGINAL

преди 8 години

ДО 8:АЗИСЕ ТИ ЛИ СИ БЕ? ХАХА СЯ ДРУГО СИ Е ВИКАШ ИНДИЙСКИТЕ ХУБАВИЦИ В МАААЛАТА НАЛИ? ХАХАХХА ОТНОСНО ТЕМАТА АЗИАТКИТЕ СА НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ В СВЕТА!!!! ФАКТ!!!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Те за това тези ще зваладеят света ....Дисциплина , Дисциплина ..и пак дисциплина няма искам няма не искам ....ако не бачкаю до скъсване ...довиждане ...няма либерализъм , няма криворазбрана демокрация , няма анархия ....така се гради силна държава ....!!!!!на този принцип се построиха държави като Япония , Ю. Кореа ... Тайван Китай ....аграрни държави иконом. джуджета ...преди 50 години ...а за 2 поколения станаха гиганти !!

18

д-р Енчев

преди 8 години

И да няма от моите силиконки, ей! Че гърмят като бомби на 10 000 м

17

тома неверни

преди 8 години

Не знам за кастига,но съм виждал,как в Чикаго,екипаж от 9 стюардеси(като клонинги повярвайте ),вървят в синхрон,пред тях пилотите и те в синхрон,отиват към самолета за полет.Ефектно,като гвардейците,всички се обръщат да ги гледат(не само ние българите),красота,повярвайте

16

бай Рангел

преди 8 години

Кога ще ни покажат китайския кастинг за пилоти по боксерки?

15

Анонимен

преди 8 години

От какъв зор стюардесите трябва да дефилират по бельо/бански? Или вече униформата се е променила до микроскопични размери?

14

Анонимен

преди 8 години

Е, тия монахини ли трябва да са. Нещо света върви към зомбиране.

13

Веса Стюардеса

преди 8 години

Я съм по убава от тях хахахаха.

12

Анонимен

преди 8 години

До до 10А, някои оцеляват, точно защото стюардесата е знаела какво да прави, а не е изпаднала в паника и истерия. Въпреки, че е вярно, че повечето такива инциденти завършват лошо, все пак е по-добре да имаш до себе си някой обучен и спокоен.

11

до 10

преди 8 години

Пич, гледали сме и аз колкото и самолетни катастрофи да съм гледал всичко е леж! Не виждам стюардесите да са спасили някой

10

Анонимен

преди 8 години

Е не са като наще българки ..... Нея и на 30 см ток да я качиш, няма да я затрудни и пак ще бие копитата по паветата около БНБ.

9

Анонимен

преди 8 години

Гледали ли сте "Разследване на самолетни катастрофи"? Е, ако изпадна в подобна ситуация, хич няма да ми пука колко е красива стюардесата. Така, че стига глупости! Работата на тези жени е доста по-отговорна от това просто да разнасят кафе или да дефилират като манекенки. Да хубаво е да имат някакъв естетически външен вид, а не като една руска стюардеса която беше сигурно към 100 кг, че и отгоре, но не това е най-важното.

8

Зиг

преди 8 години

Как изглеждат по и без ***, има значение само за пилотите.

7

Анонимен

преди 8 години

Азиатците са много смешни и инфантилни.Като малки деца са.А жените........не виждам как азиатка може "да вдигне самолета".Отврат.