56

БГ

преди 8 години

Не съм симпатизант нито на Волен, нито на АТАКА, но започвам да се убеждавам, че ни трябва крайно-десен лидер. С тая пасмина и с тези престъпници на власт нищо добро не ни чака. Успокоявам се че сме като вулкан, който събира енергия и напрежение и в един хубав момент ще изригне. Надявам се толкова хубаво да изригне, че да потопи в лава цялата гнусна олигархично-мафиотска схема, но все още си мълчим. Явно или хората са адски заблудени и доволни от управлението, че гласуват за ГЕРБ или интереси...

55

Уфффффффф

преди 8 години

Толкова ли няма кой да пусне един 9 в чутурата на кметското ла--о?

54

ivan

преди 8 години

TIKVATA DA SI HODI

53

Анонимен

преди 8 години

Някой хубав ден, синчето просто ще бъде прегазено с кола. Един ще си мълчи, втори ще си мълчи, но няма да е безкрайно, ще срещне някой по-див от него. Той си търси, няма страшно, ще намери.

52

Анонимен

преди 8 години

Поредния абсурд в една абсурдна и умряла вече страна. Как е възможно въобще подобен *** да е кмет? Как е възможно това да съществува в Европа? България вече е една *** и сбирщина от *** и зомбирани овце и техните нагли и престъпни лидери. Жалко са красивата страна която беше. Българите доказахме че не сме народ а пасмина. Ние позволихме това да се случи и сега пребиват децата ни. *** народ,алчен и пълен с предатели. Не заслужавате тази страна,затова ще ви я вземат.

51

хо

преди 8 години

До АнонименАБСОЛЮТНО Е ТАКА КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ОБЕДИНИМ ДОРИ И МАЛКО ДА СМЕ НО ГОТОВИ ДА ДАДЕМ ЖИВОТА СИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВИДЯТ ТЕЗИ НАГЛИ *** ЧЕ ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ НЕЩО В ПОМИЙНАТА ЯМА В КОЯТО НИ ДАВЯТ !!!!!!!!

50

Анонимен

преди 8 години

може би в България трябва да се образува група за унищожаване на гадовете...нещо като хайдушкото движение....за да отмъстят за погубените животи от мафиоти,политици,съдии,гамени и всякаква друга *** от най-ниското до най-високото ниво....

49

Анонимен

преди 8 години

Какво се случва в тази държава след 89-та година? За мен това е държава с ниво на развитие от времето на каубойските филми от дивия запад.

48

Чоко-Боко

преди 8 години

До до 48Не си прав! има много добри хора от провинцията. Все едно да ми кажеш, че от София и другите големи градове са само добри.

47

Кало шлифера

преди 8 години

Това синче си е тумбак отвсякъде.

46

до 48

преди 8 години

Ама вие в Перник сте същите диви ***, изтървани от гората! По малките градове и села из България всеки е велик и иска уважение и поклонение за да си задоволи жалката комплексарщина! Ако ли не налита на бой. Това е България. И като се съберат като псевдостуденти в София, тогава резултатът е Студентски град! Жалка и проста нация! За това и нормалните избягаха. Просто им писна от диваци!

45

До чекист

преди 8 години

Вместо Чеки джия

44

Анонимен

преди 8 години

Радвайте се на каймака на България. Това е новият елит!

43

Анонимен

преди 8 години

По принцип ромите са злопаметни и отмъстителни.Въпрос на време е тия хулигани да изядат брадвата.Друг въпрос е дали битият не е някакъв *** дето няма подкрепа и от своите.Без роднини и прочие.Иначе Мешерето вземе ли решение -край!

42

Чоко-Боко

преди 8 години

Няма ли кой да ги очисти тия Чокови. Те такива само това ги оправя като вземат да се понасират.

41

Студент

преди 8 години

В града дето е студент, ще си помисли, че пак си е на село и ще стане голям сакатлък! Въпрос на време е!

40

Наблюдател

преди 8 години

Феодализъм, а МВР, прокуратура, съд, обслужващи го институции.

39

българка

преди 8 години

Щом бащата е кмет,смятайте в каква д-ва живеем.Стига да искат могат да го хванат за злоупотреби,заплахи и пр.,ама не искат,защото по веригата всички са добре "задоволени".Но при управлението на мутрите друго не може да се очаква.Иначе институции колкото искаш-папкат и слушкат,ходят на "обучения" по далечни д-ви,отчитат стабилност и просперитет.

38

Чекист

преди 8 години

Дайте да си поговорим за Путин и да посмятаме парите на Газпром. Голямата работа кой кого пребил в България...

37

Анонимен

преди 8 години

До 20оффф аман от такива патриоти,*** ти бе ,ама няма щото за там се иска работа и мноооого много неволи и лишения и сълзи и тъги,тука ти е лесно,минимална ама си спиш на твоето легло,лук и ляб ядеш ама ядеш,много говорите,че лесно било емигрант да си,аман от такива като тебе