51

съболезнования

преди 8 години

...който нож вади, от нож умира! На това трябва да се учат децата! Народа го е казал! Язък за пропиляния живот

50

Северозападняк

преди 8 години

Поколението на безделниците, помпащи мускули, приемайки анаболи, които ги оставят без нищо в гащите и в крътуните, сега раздава правосъдие. Властта на безвластието в най-корумпирания град,с ненужни полиция,кметство.На метри са полицейските управления,но на светлинни години са задълженията им. Улици, погнусили и жители на Могадишу.Мърморещи безхарактерници,пъчещи се пред телевизора.Е нема такъв град.Добре че 33г. "мен там ме нема".Давайте и другата буза,за да живеете!Байпаст на демокрацията!

49

bolbov

преди 8 години

Най страшно е поведението на 15 души гледащи сеир.Това е индикация,че в България вече няма човеци,а същества приличащи на хора.

48

И кво

преди 8 години

Значи изилза с бокс от каруцата си да трепе народа и да покаже колко му е голяма работата, а сам пада в боя.... сам си е виновен на това се казва САМОЗАЩИТА! И на теб да ти скочат с бокс или с каквото и да е ще се защитаваш до колкото е нужно!

47

Анонимен

преди 8 години

Аз ли нещо бъркам или ми се струва, че момчето е решило да се прави на мъж пред приятелката си! Карало е кола, разменили са си реплики с двете понички и толкова. Защо е спрял и е слязъл да се бие с тях и до колкото разбирам е ползвал бокс. Не оправдавам двамата неандерталци за действията им, но ако някой слезе от кола да ме бие мен и брат ми, едва ли ще му остана длъжен. Жалко за момчето. Още по-жалко е че нямаме общество. Всички са стоели и са се гледали сеир.

46

Съболезнования

преди 8 години

Моите съболезнования!Но не мога да разбера защо всеки е пуснал брада и мустаци.. приличате на пед..али или някви джихадисти. Сега е модерно да се слуша арабска /джихадска/ музика, да имаш брада и мустаци, да се *** и да се ходи с розови ризки...затова сме на този хал. Ко са праиш на сириец, византиец,..?

45

Анонимен

преди 8 години

Bachvarova,kakvo stava,kade si

44

Анонимен

преди 8 години

пустиняци и нищо повече всички там са такива и се кефят че са такива

43

R.I.P.

преди 8 години

Ужас целия град е потресен! Защо изобщо му е трябвало да скача на тези бабаити и да им вади бокс... Че са се засекли, че са се препсували, за това ли да се мре? Нали е тренирал таеклондо, не са ли го учили, че умния мъж е по нисък от тревата! Било е ясно, че до нищо добро няма да доведе това, ама нали сме в бедната българия, все трябва да се репчим и много да знаеме! И тези единия да го държи другия да го бие, ужас! Дано всички извадим поука от трагедията, и да бъдем по човечни и толерантни!

42

Кольо

преди 8 години

Око за око, зъб за зъб

41

И ти си същия кретен

преди 8 години

До AZ22 Щом ще стигнеш до трепане на неандерталци, това какъв те прави теб>?? ВИЕ всичките сте умствено, духовно и морално деградирали жалки човечета!

40

AZ22

преди 8 години

В тая скатана държава няма правосъдие, хората са принудени да се саморазправят. Ако някога се върна в България, най-вероятно ще се озова в затвора, след като претрепа някой неандерталец...

39

bros

преди 8 години

Аз, ли, съм нещо *** или... Линейка идва, куки не... WTF???

38

Анонимен

преди 8 години

Мутренска държава и мутра ни управлява. Нямаме полиция, нямаме правосъдие. Тези ***, които убиха момчето, ще излязат на свобода с чувства за безнаказаност.

37

Шаран_БГ

преди 8 години

Имаме американска демокрация 26 /двадесет и шест/ години вече - какво по-хубаво човече ?!Нашите несменяеми политици нали по нея демокрация се равняват ? Защо всекиму по пищов не даряват? Белким се управим - щом те са некъдърници и не искат да сложат ред в държавата!!Най-вероятно искат, НО далаверата ще оттърват .....и ..х м-м " любовта народна" !!???!!Нищо хубаво за такава държава! Нищо чудно, че кой има здрави крака ,бяга от тук! В парламента са 240 ! Никой нищо ли не вижда ? Съмнявам се....

36

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОстави законите и справедливостта. Законите обикновенно решават събития, но след нещастието. Най - лошото и страшното е че няма човечност ! Искренно съчуствам на роднините на момчето. Само те си знаят какво чувстват в момента. Съболезнования

35

Анонимен

преди 8 години

Една история има повече от една страна. Факт е, че момчето е умряло лека му пръст.

34

Анонимен

преди 8 години

Edinstvenoto spasenie e da se napuska stranata,zakoni nqma,spravedlivost nqma,nqma zashtita ot nikade,samo danaci,danaci,koito veche smachkaha naroda

33

ИЗРОДИ

преди 8 години

В България ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има смърно наказание !!!!

32

BN

преди 8 години

Не ни трябва ни ИДИЛ, ни бежанци. Само наши са замесени във всички престъпления, които се случват. Аз не съм чул никой да е бил бит или убит от чужденец.