5

Анонимен

преди 8 години

Това е защото американците са демократи .Демократи които изолираха индианците в резервати основаха куклусклан пуснаха две атомни бомби и нашата демокрация се гордее с тях и им подражава

4

Джони

преди 8 години

Хора аз съм вярващ в Словото Божи християнин и ви казвам че Църквата не е храмовете! Църквата е вярващите по целия свят! Вярващите по целия свят са тялото Христово за което Господа Иисуса Христа се е жертвал на кръста та като вярват в Него и се стремят да спозват Божиите заповеди да имат живот вечен. Той не се е жертвал за сгради а за хора. В ранното апостолическо християнство християните са ходели по домовете си и там са се събирали. Нямало е храмове.

3

Стамат

преди 8 години

Аз какво разбрах: имоите не са на БПЦ; имотите са на сдружения на сдружения от хора, които са ги построили. Как точно БПЦ губи имотите СИ? По-скоро губи енориашите си. Което, не знам за БПЦ, но на мен ми се струва по-страшното.

2

Анонимен

преди 8 години

Тоест цървките са построени с пари на енориашите, а заплатите се плащат отново от тях. И какво точно прави БПЦ...!? Просто разполага с имота...А дали изобщо някога си е мръднала пръста за тези хора или просто един митрополит има възможност да си пътува от време на време до САЩ и Канада...Тази новина не трябва да ни изненадва.

1

Анонимен

преди 8 години

Подкрепям. Тази паразитна структура БПЦ е крайно време да се реформира и да почне да полага грижи за вярващите, а не да се чуди как и с колко да вдигне свещите и колко пари да вземе за кръщене.