72

Dino

преди 8 години

Ne ni e strah ot vas. Strahuvaite se vie.Skoro shte ima obraten udar I togava shte padat glavi s chalmi.

71

Анонимен

преди 8 години

Проблемът с Ислямска държава ще изчезне тогава когато с него се заеме Китай.Ако дообяд китайският президент нареди на армията да реши този проблем най късно до 17 шаса местно време всички идилянци които оцелеят ще са пленени и на следващата сутри ще сричат речите на Мао Цзе Дун вместо сутрешната си молитва!От армията на САЩ разбрахме,че и *** за зеле не става,руснаците имат известен напредък,само в Китай ни е надеждата.

70

АЛА БАЛА

преди 8 години

Знаете ли какво означава АЛА-БАЛА? АЛА означава алах а БАЛА означава БАЛАМОСВАНЕ!НАЗДРАВЕ ЗА ПРОРОКА!

69

Притеснен

преди 8 години

Ние не се страхуваме.Просто копнеем да ги изпържим.

68

Цецо

преди 8 години

До бай Иван 95Аз също чакам да видя отговор на твоя въпрос. И ще му задам още един: вярно ли е, че убийството на неверник не е грях?

67

Анонимен

преди 8 години

Не се страхувайте от мюсюлманите, зове Хаджи, те само ще ви резнат пискуна ....

66

Анонимен

преди 8 години

Няма кой да повярва на тия думи. Истинското лице на исляма се проявява точно сега. Останалото са само лъжи на брадати нечестивц.и като тоя на снимката.

65

Dino

преди 8 години

Oko za oko .zab za zab.Ne me interesuva kakvi sa radikalni ili normalni.Religiiata im e nenormalna za nashite razbiraniia.

64

Анонимен

преди 8 години

За Дасикане Рома - българизирани роми с български имена и открадната религия що не коментираме , кога са дошли по тези земи и как са станали въобще Българи -християни

63

Анонимен

преди 8 години

Аз съм нецивилизован балканец и ако някой посегне на жена ми и дъщеря ми на улицата няма да нося плакати и да питам защо.Просто ще ви почна наред...И не се страхувам, страх ме е за децата ми , знаете какво може озверял родител нали?

62

Ще видим

преди 8 години

Ами ще се пострахуваме още малко пък после ще видим. Черешово топче или Хвърковата чета, нещо ще измислим, като тия преди нас, които пак не е трябвало да се страхуват. Но тоя хитряга хич не изглежда успокоително.

61

БОБО

преди 8 години

Май чичко Ленин,ще се окаже прав ,че религията е опиум за народите.

60

Доброволец

преди 8 години

Ние не се страхуваме от вас *** долни и мръсни ! Ние просто искаме да ви размажем и да ви заличим от планетата. Така Земята ще стане едно по-добро място! Амин!

59

Тинев

преди 8 години

Когато Ви казвам, че РЕЛИГИЯТА е в основата на убийствата и мерзостите по света ми цвъкате минуси.Е, най-после проумяха някои, че религиозните *** и *** са използвани от хитрягите попове, оджи за да манипулират простаците.

58

до 118

преди 8 години

А сепарстистите в Испания, в Ираландия, наркотерористите в Мексико, Колумбия, всички са мюсюлмани, нали?

57

do 119

преди 8 години

А инквизиция, кръстоносците, избиването на индианците? Май и християнството е трябвало да се забрани едно време.

56

към мразещите

преди 8 години

От както свят светува хората се оповават на разни богове, за да извършат зверства в тяхно име. Не боговете и демоните са виновни, а злобата, алчността, похотта, зависта, лакомията, суетата и не последно място - глупостта на хората. Жалко е, че сте толкова заслепени и с промити мозъци, че се мразите един друг по цвят, религия, големина на шкембето и т.н., вместо да се борите с истинските причини за вашето нещастие. А това най-често сте самите вие.

55

Анонимен

преди 8 години

Ей така започват нещата.Върховния съд отдавна се произнесе ,че този не е Главен мюфтия ,но човека даже чете лекция в БАН като такъв.Хубаво е да се каже и също ,че всички джамии се издържат от Турция ,а не от Българската държава.Така ,че когато осъмнем някоя сутрин като в Косово да не се чудите защо довчерашни съседи и роднини са започнали да се избиват един друг

54

Пъжолата

преди 8 години

Мустафа Хаджи не се страхувай от сланината и да пуснеш жена си без забрадка по улицата , верно може да ти изневери но ако го направи ти развръзва ръцете да направиш същото.

53

ах малееее

преди 8 години

С този палав поглед сигурно си мисли за някой голям кочан. Явно знае той що е туй голям Кралимарковски - /цензура/....