22

Анонимен

преди 8 години

Aston Martinovski ще пише :) :)

21

Анонимен

преди 8 години

Aston Martinski. Партенката е безплатна.

20

Александър Македонск

преди 8 години

Астон Мартин Лагонда Лимитид (на английски Aston Martin Lagonda Limited) е британски производител на луксозни спортни автомобили. Основан е през 1913 г. в Лондон от Лайнъл Мартин и Робърт Бамфорд (емигранти от Македония). Лайнъл Мартин всъщност е лай.ото Мартин от Куманово,а Робърт Бамфорд е първия македонец катастрофирал с Форд.Той е от Прилип.Що е маке все е юнак.

19

разбирача

преди 8 години

англичаните нали строиха веднъж завод тук на Ровър? тогава жан виденов ги прецака, не мисля че ще си повторят грешката и пак да загубят милиони. просто ние си не ставаме

18

..

преди 8 години

Британците ако се излъжат да стъпят на "македонска" земя, после няма да могат да си вземат марката обратно. Веднага ще влезе в учебниците по история, че те са я създали :) :)

17

Анонимен

преди 8 години

Сега вече ще имаме Астон Маке.

16

Шаран_БГ

преди 8 години

От 1965 година насам, доста западняци се опитват да сглобяват каруци у нас. Имаме и специалисти. Нямаме далновидни политици! А вероятно нямаме и производствени мощности, с които да подпомагаме едно такова производство. Румънците здраво се хванаха с френците тогава - в 60 - те.Може колите им да не са от много високо качество, но има и за тях, и износ правят.Камиони произвеждат също.Знам защо спряхме "Булгарреното"и "Булгаралпина"! "Роувъра" защо не тръгна във Варна? 200 души обучаваха и... ядец!

15

Последния модел

преди 8 години

Aston Martin DB10 MAConcept

14

до 30

преди 8 години

Защо не искат да инвестират в България? Тук има евтина работна ръка, ниски данъци и сме острова на стабилността на балканите.-Грешиш, че политиците са виновни. Просто в България няма квалифицирана работна ръка, която да сглобява автомобили. Един англичанин искаше да сглобява електромобили в Стара Загора, но като видя, че там няма квалифицирани работници се отказа. Не е ясно как в Македония ще го решат този проблем.

13

ист

преди 8 години

Новата кола ще се казва Астън Маке.

12

ЗАЩО

преди 8 години

Защо не искат да инвестират в България? Тук има евтина работна ръка, ниски данъци и сме острова на стабилността на балканите. АААА да, също имаме корупция, висока престъпност, некомпетентни и алчни политици, не работеща съдебна система и прокуратура, западащо образование.Хммм, май си отговорих сам.

11

Цъфнал ГЕРБ

преди 8 години

Според Баце, Лилето, Роско Президента и други "големи" умове, България е отличник в икономиката, остров на стабилността и прелива от квалифицирани кадри. И не само това. Имаме блестяща инфраструктура, а държавната ни администрация е на световно ниво. Изобщо бизнес климата в България е райски. Чудно защо сериозните инвеститори не искат, дори да чуят за България и само разни международни спекуланти се мъкнат тук.

10

Без думи

преди 8 години

това е пореднот доказателство какви са ни политиците!!!! нямам друг коментар!!!!

9

Мите Скопянеца

преди 8 години

Македонското правителство на чело с Никола Груевски е най-доброто правителство което Македония е имала някога. Работят с сърце и душа за родината си. В изминалите години , при тежка световна рецесия успяха да привлекат много реномирани инвеститори, между които и Джонсон Мети, британски произведител на катализатори. Не чакат сами да дойдат инвеститори, а те идват при тях и им правят оферти и ги молят да инвестират. Пожелавам и България да има таковаправителство. Работят много и дават резултати.

8

Анонимен

преди 8 години

ESTESTVENNO , CE ANGLICANITE NI OTHVATLET KATO DESTINACIA ZA STROEG NA NOV ZAVOD V BULGARIA. TE NE NI OBICAT, ISKAT SAMO DA SA V NACHITE KURORTI I DA SE NAPUVAT I DA TROCHAT. I TOVA BILI EVROPEICI.

7

Анонимен

преди 8 години

БГФ освен за терминал на наркотици и инкубатор за мафиоти, за друго не става!Имаме богат опит и специалисти в тази насока.Дори на "правителствено ниво".

6

Анонимен

преди 8 години

Ми нормално да ги правят там. Все пак македонците са ги измислили тея коли.

5

Анонимен

преди 8 години

Че то астон мартина, винаги си е бил македонски.

4

Svedust

преди 8 години

Хайде сега да се замислим, защо не искат да идват в България. Само преди 3-4 години доста производители на автомобилни части и аксесоари гледаха на нас като на привлекателна дестинация, 2-3 даже отвориха заводи в Русе, Пловдив, Божурище, а сега вече не сме интересни.Със сигурност, мога да ви кажа, че нашето правителство оферти не отправя към инвеститорите, а чака да го подкупят начело с баш омбашията на държавата, за да ги допусне до нашата прекрасна земя.

3

Uau

преди 8 години

Кой ще си купи Aston Martin Made in Macedonia?