20

Анонимен

преди 8 години

ЗАПАДНИТЕ ГИ БИЯТ ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ ДО СЕГА...От Втората световна, Корея, Виетнам и сега Сририя. Направо ги разбиха! Наверемето паднах от смях, като разбрах как млади корейки с По-2 "Кукурузник" /селскостпански самолет от 20-те/ разбиват на пистата цяла ескадрила Ф-86"Сейбър"/реактивни самолети от 1950/.Единстветният оцелял излита да ги прехваща и се разбива, защото По-2 лети с 200 км. максимум, а щатската щайга при по-малко от 300 км. пада като круша.

19

Анонимен

преди 8 години

"Ние нямаме съмолети а раширяват пистата в Безмер за кацане на тежкотоварни самолети.Някой да стане и да обесни на народа защо се прави това и защо ще копуват 29 изтребителя F-16 втора ръка за над 2 милярда лева."Дори и да "обесни" някой на народа защо нямаме "съмолети" и се "копуват" F-16 за 2 "милярда", ако народът е грамотен колкото тебе, изобщо няма да разбере.

18

Анонимен

преди 8 години

Навремето бяха десетина на бойно дежурство - т.е. да бъдат вдигнати до 30мин, а сега - не ми се коментира.

17

Анонимен

преди 8 години

Ние нямаме съмолети а раширяват пистата в Безмер за кацане на тежкотоварни самолети.Някой да стане и да обесни на народа защо се прави това и защо ще копуват 29 изтребителя F-16 втора ръка за над 2 милярда лева.

16

Анонимен

преди 8 години

ПДо Анонимен 22 Затова във Варшава и Полша протести срущу безпаричието ,безработицата . Понял!Но това няма да го напишат в,, независимата и демократична ,,преса. Щото няма цензора .Ежеседмично протести .Понял!

15

боц

преди 8 години

Ненчо, оти се хабиш?Кажи си кой е спечелил вече поръчката.Дали не е Пеевски, илиии някой друг приближен на Цар Борисов?Аааа, Пеевски ще е, защото той е Империята на Царя.

14

Анонимен

преди 8 години

Хе, имаме си многочислена полиция,за кво са ни военни и самолети??? убава работа милияд за полиция и милиард за самолетчета,а реват че им малко заплатите..:)

13

ha ha

преди 8 години

Няма да отида при ковача да ми изпече хляб и при хлебаря да ми изкове меч, затова знаете кой прави самолети, обърнете се към тях, а от поляците може да внесем ябълки. Ама сигурно в усЪ посолство мислят по друг начин.

12

АМАН ОТ БОКЛУЦИ!

преди 8 години

РУСКИТЕ ЩАЙГИ---АУТ!!/...стават само за тренировки на персонала../

11

Анонимен

преди 8 години

Купете за 1млрд евро Су-35... 4++ поколение свръх маневрен многоцелеви изтребител и ще защитите въздушното си пространство... после ЗРК "Тунгуска" и С-400 Нямат аналог в Света..

10

бай Иван

преди 8 години

До Ало охраната,С такива неща шега небива !

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21А на теб, като ти гледам правописа и граматиката, кой ти пише про.стотиите на компютъра, защото човек с твойто образование не познава буквите. ХАХОХО!

8

Анонимен

преди 8 години

А кой преходен мало.умник/ци унищожи военната авиация на България? Кой предател съсипа военните сили на България? Кой антибългарин ни убеждава, че трябва да предадем охраната на страната си на чужда държава? Луди ли са нашите политици? Или лудите сме ние, защото мълчим и гледаме сеир, а те от предателството си и нашия сеирджилък богатеят и живеят в разкош, който ние, под подметките на нашата топлофикация, електроенерия, водоснабяване и данъци, изобщо не можем да си представим.

7

Анонимен

преди 8 години

Каква обществена поръчка, да се качва на самолета за Русия и да преговаря за нови двигатели, тези двигатели да не са като кисело мляко за детска градина!

6

Ало охраната,

преди 8 години

както си летите, да не се окаже, че не можете да кацнете заради угасени лампи на летището от някой талибан.

5

Анонимен

преди 8 години

Лондон бил по-зле от Москва... Алоууу, изперкалите, пийте си хапчетата, че съвсем изтрещяхте!

4

Ники

преди 8 години

Русия обяви цената за СУ-30. $17 млн. интересно ми е ние за половин милиард колко стари двигатели ще спретнем :D

3

смЕх

преди 8 години

Нов перчем ще си сади ли или все пак му остана перушина.

2

Анонимен

преди 8 години

Крайно време беше , само да не са 2ра ръка самолюти

1

сигурно

преди 8 години

ДАЛИ Е ОЦАПАЛ ГАЩИТЕ В САМОЛЕТА !!!