105

Анонимен

преди 8 години

Какво му е на тоя на окото, бе? Да не би Местан нещо да го е "нацапал"?

104

Христо

преди 8 години

Кой да ги хване бе Бойко? Кой? Направи справка, като разсипахте МВР къде отидоха можещите криминалисти с опит! Направи! попитай по ОДМВР в областите! Тези сега , където пият с бандите и не работят, няма да ти свършат работа! Прибарат се в още в 17 ч., нама га тези, които работиха за каузата! Поразпитай, поговори, направи статистика!

103

Анонимен

преди 8 години

Има една песен на Емил Димитров ако си дал на бедния дори трохица от твоя хляб ако си дал дори искрица от твоя огън дали е трябвало да се раждаш Е дал ли си Бойко нещо дали е трябвало да си си премиер дано някой да му каже, защото е видно че той много не чете

102

матросчето

преди 8 години

Без агентура ще ми хванат какалашката, свърши се - знаеш ли г-н премиер какво остана, за да се свърши престъпността само за месец - разрешавай оръжията за самоотбрана - така на времето са направили индианците, същата престъпност, същата алчност и страх на магистратите - разрешили самоотбраната и готово, като знаеш , чер срещу теб могат да извадят пуцалото, много ще мислиш преди да влезеш да крадеш - веднага ще настъпи демографски срив в един етност, който ЕС иска ДА ИНТЕГРИРАМЕ.

101

Анонимен

преди 8 години

prisvil e leko levoto oko.na4i nesto meri da tresne.zasto s takav gamenski ezik nari4a vazrastnite postardali hora starci. zastoto e diot i iak diok ta 4aak retenon rako ke te zaide i ke ti izrufa zaniko

100

Анонимен

преди 8 години

Б.Б който живее някъде охраняван сигурно ще е много изненадан да разбере че в селата полиция няма там няма и лекари ,защото неговото правителство закри т.нар нерантабилни болници т.е тези които не точиха ЗК с големи кл.пътеки сигурно не знае че там комуникации няма в най-добрия случай има два автобуса един сутрин и един вечер сигурно не знае че там няма контейнери за *** и осветление по улиците защото той пътува само по магистралите

99

матросчето

преди 8 години

Преди няколко дни написах на Руми, ако иска да остане министър - веднага връщай старите опитни криминалета - вземи прочети какво е направил Ленин в това отношение, за да спре развихрилата се престъпност след унищожаване на държавата - и ще ахнеш.

98

Анонимен

преди 8 години

Полицията и да залови някой то съда го пуска, Борисов не може да ги пипне за жалост...

97

матросчето

преди 8 години

Нищо не могат да направят вече г-н премиер, не смеят да ти кажат истината - няма агентура - ето аз ти казвам - всички вие изкарахте агентурния апарат комунистически, е, сега само ще се оглеждаме - реших днес да се върна назад в историята и да проверя как са постъпили с агентурния апарат на царство България - никъде нищо, значи комунистите, уж били необразовани, а са постъпили изключително умно и "демократично - яжте си го сега и продължавайте да ръкопляскате на "коритаровци".

96

gost

преди 8 години

да си държи лудите в лудница кво като имат рода в системата докога в малък град да ги траем

95

Батакист

преди 8 години

Реално такива престъпления си стават редовно откак дойде демокрацията без значение кой е бил на власт. Бойко просто е поредния който не може да се справи с това. Основния проблем е не че толкова меверето не ги залавя, а в последвалите присъди. Някак си съдиите имат интерес на свобода да има колкото се може повече апаши.

94

Анонимен

преди 8 години

Не гонете Боко само заради него гледам новините

93

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен117 Да почнат от него анадънму

92

щки6

преди 8 години

До Анонимен

91

Анонимен

преди 8 години

Не само да ги хващат, да не ги пускат повече на свобода! Всичко идва от ЛИПСАТА НА СТРАХ ОТ НАКАЗАНИЕ! И при крадците, и при убийците. Знаят добре, че един опитен адвокат срещу значително заплащане, ще им осигури свободата отново и отново. Това вече не е държава!

90

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 115 ХИ-ХИ

89

Анонимен

преди 8 години

Браво Борисов! Много точни думи си казал... Все на място... За разлика от tъпаците, които те плюят и тук...

88

Do 106

преди 8 години

Nomerata na kitaicite:-) - abe nali nemali nomera v kat...?Sha imat...:-) vajna stoka, vajen eskort :-) nali iskate eftini nomera?

87

Naves

преди 8 години

Kolko pari plasta ot sarce?:-)

86

Анонимен

преди 8 години

"Премиерът троснато към МВР: Хващайте биячите на старци!""Извършителите да бъдат арестувани до утре вечер, нарежда Борисов"-----Хе-хе, най-после се появи нещо да се посмеем.Поредната изцепка на Боко: "Хващайте, арестувайте." Само кьор фишеци. :)