205

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен320 руския БВП се определя от тролскте плюс минуси така правят пари в тази държава, плащаме им най скъпите горива в ЕС на руснаците а те с нашите пари плащат на *** да ни убеждават каква мощна икономика имат, привет от изгнилия запад, бензина ми е 1,6 долара за 4 литра, вие на каква братска цена сипахте днес ?

204

Анонимен

преди 8 години

До PinochetЗа китайското гърло е сибир не е за всеки

203

327 трол или idiот?

преди 8 години

До Анонимен327 ти *** ли си? *** ли си ? Турците ви направиха за посмешище с вашите военно космически междузвездни въздушни сили а и вие си изложихте още повече с тези зарзават санкции, вашите съюзници са в развалини всички до един сирия, ирак, либия, югославия грешка на езика бивша Югославия...Не те разбирам , обясни ми кой на кого бие шамарите? Турците се въргалят по земята от смях ако ти прочетат идиотизма за шамарите :-)

202

наблюдател

преди 8 години

знакова статия деликатен намек какво ще бъде вече близкото бъдеще на планетата скоро стратегията на меко противопоставяне постепенно ще се промени в твърда доминация вече С_АЩ направиха първата крачка по пътя на социализма национализираха си банките и увеличават плавно държавната собственост замислете се сериозно

201

Анонимен

преди 8 години

Твърде е умерена позицията на Путин. А Русия все повече укрепва и САЩ ще изядат още много шамари в скоро време, а разкапаното ЕС което лаеше по нареждане на господарите си е вече само едно умряло куче.

200

сирил

преди 8 години

До До 310 не берем грижа за руснаците а за себе си. Когато огладнеят стават опасни.Гладният не се спира пред нищо.

199

солов играч

преди 8 години

Какво значи антизападна стратегия, нима ЕС и краварите водят проруска такава ? Не Русия въведе първа санкциите, а еврозелките под диктовката на краварите.От това страдаме и ние, но няма да видим компенсации никакви.

198

Pinochet

преди 8 години

Съвсем правилно , че ще се въоръжават до зъби.Те ония са отворили уста да глътнат целия свят, но май сибир не е за всяко гърло.Ха ха ха

197

Pinochet

преди 8 години

Демокрацията при нас се оказа СЛОБОДИЯ.Сега Европа реално ще се разпадне и къде сме ние без оръжия, армия с нахлуващи османо арабскимародери??????????

196

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Интересно под статия за военната стратегия на Русия се е оформил икономически форум от всичките експерте.Анти-руските експерти предвиждаха срив на РФ до края на 2014 година, затова се отнасям към тях с леко недоверие.А за военната стратегия на Русия - правилно, радвам се че Русия се усети накъде я тикат. Невъздържанато запандо квичене доказа, че Русия е на прав път.Никакво подчинение на мутра номер едно - САЩ. Никакво!

195

До 312

преди 8 години

И това е вярно! Ама знаеш ли, Русия от импортьор на свинско месо, за последните две години се превърна в ЕКСПОРТЬОР!!!! Така че ти не ги жали руснаците! Или и ти си от неграмотното поколение, което чете само нашенски си жълти весници и сайтове и хал хабер си няма за ИСТИНСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА НЕЩАТА ПО СВЕТА! Колко ми е жал за вас! Те и германците си заравяха главата в пясъка, ама и това е до време.....а пък и задните ти части са открити....

194

Американец

преди 8 години

Каквото почукало това отговорило

193

Анонимен

преди 8 години

"Най-анти-западната"......амчи тя си е чисто и просто в отговор на най-анти-руската стратегия на западните клошари!

192

До 310

преди 8 години

Ще фалира когато цъхнат налъмите на баба ти!!!! Фалира само този който няма нищо, няма производство, няма суровини, няма народ (като България)! А да си въобразяваш, че страната с най-голяма територия в света, най-големите природни богатства и с най-родолюбивия народ (е, изключвам разните там либерасти, тези *** ги има навсякъде!) си е чиста шизофрения! И въобще, престанете да им берете грижата на руснаците! Вижте по-добре назе си!

191

Истината

преди 8 години

*** Прайд..ха.ха Жужи друго освен бедности война не може да предложи на руския народ.Но жалко че не го осъзнават.....и го избиват на славянски фашизъм.

190

западнев

преди 8 години

ЗАПАДА Е С НАЙ АНТИ ИЗТОЧНАТА СИ СТРАТЕГИЯ ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ,СПРЯМО ИЗТОЧНА ЕВРОПА И РУСИЯ.СПРАВКА БЪЛГАРИЯ СРИНАТА ДО ОСНОВИ,НА НИВОТО 1930 ГОДИНА.ПО НАСЕЛЕНИЕ 1905 ГОДИНА 5 МЛН.

189

Боби

преди 8 години

До Людмила Савчук 301Компютър с Хамерикански Процесор(преди 7 години алтернатива нямаше) и Азиатски ЧастиКола Нямам, Колело ДРАГ или Балканче както предпочиташ. 1 Телефон Нокиа, Никиа стар телефони пак Нокиа още по-стар. Понеже съм с наднормено тегло дрехи от Магазин Макс в повечето случаи Български или Турски. Телевизор Блаупункт(Германски/сглобяван в Турция вече дефектира един път и го оправиха Български техници а не Сертифицирания Сервиз)

188

Анонимен

преди 8 години

Да се превежда русия с най анти руска стратегия през последните години, стратегията на русия на кого вреди я ми кажете на русия или на запада ? А ХА ХА ХА ХА ХА ХА да продължат така до пълното самоизяждане на този туморен израстък

187

Анонимен

преди 8 години

До $hopПрав си без врагове руснаците ще си зададат въпроса, добре сега вече врагове нямаме, ами тези от кремъл от кого ще ни защитават вече? Какво ще правят? Дали пък не е време и ние т.е. гладните руснаци да заживеем като дубайците? И те имат много петрол и ние но те се возят на ламборджинита от злато а ние на москвичи и жигулки

186

Анонимен

преди 8 години

До БобиБоби, защитникана всичко руско, руските часовници са най бързите в света, руските микрокопютри са на големите микрокопютри на света, руските войски са най загубилите се на света, все в източна Украйна се губят, руските ракети най точни на света, падат където си искат, руската икономика най голямата на света, но от третия свят, руските *** най трудолюбивите на света, руските доктори най добрите на света със средна продължителност на живота като в Африка, и Моля не ми трийте коментар