24

Чавес

преди 8 години

Рафинерията в Бургас не работи с петрол Брент, цените на всички останали марки петрол са по-ниски - всички близкоизточни са на цени под 30 отдавна а също и на руската марка Урал. Но по бензиностанциите цените са като че ли купуват петрола по 65$.

23

Анонимен

преди 8 години

Забавно е сравнението между САЩ и Русия в каквото и да било отношение. Та това са абсолютно несравними величини.

22

Ала_Бала

преди 8 години

до 26 Дългът на САЩ е вътрешен. Цените са много високи и производството на стоки съпо. Америка по тази причина е деиндустриализирана и може да произвежда само виртуални технологии. Много от полетата и вече не могат да се използват за селскостопанско производство, защото там дълго време са вилняли фирми като Монсанто!

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 12Говориш глупости. Доларът е променил цената си в рамките на 30ст (или в порядъка около 20%) - от 1.50 до 1.80, а барел петрол - в пъти. Разликата при 100 барела на цена 100$/барел при 1,50лв/$ = 15хил. Същото количество на цена 30$/барел и 1,80лв/$ прави почти 3 пъти по-малък разход.

20

До ala-bala

преди 8 години

Какво като имат външен дълг? Те си го обслужват регулярно! И не чакай САЩ да го закъсат, !

19

Анонимен

преди 8 години

Който копае гроб другиму, сам пада в него. Не си мислете, че СССР се разпадна заради САЩ. Руснаците сами си го разтуриха. Ако мислите, че с Русия ще се случи същото, сте в голяма грешка. По-скоро се притеснявайте за САЩ, защото явна са много отчаяни, за да поведат война, която няма как да спечелят.

18

ala_bala

преди 8 години

*** да не се радват, защото живота не само петрол. Ниската цена на петрола спира развитието на технологиите. Не си мислете, че като фалира Русия, животът ви ще стане по-добър. Русия няма да фалира, даже ще стане по силна. САЩ унищожават главно Европа, защото тя е техния основен конкурент. Дългът на САЩ е прекалено голям и това е основния проблем. Сега изсмукват последните ресурси, които са им останали. Палачинката вече се обърна!

17

празнуващ българин

преди 8 години

Путеноиди,моите съболезнования. Май на ваштъ хранилка и се вижда края...ха.ха ще трябва да минавате на комбиниран фураж за преживни..ха.ха Наздраве!

16

Анонимен

преди 8 години

До гунчо гунчевАйде хаирлия да е, и още да паднат!А у нас руската енергийна мафия на другаря Златю Валев да продължава да ни пие кръвчицата..по "братски"!Гарантирано от ГРОП и СИК !

15

до свидания

преди 8 години

Мисля че дойде времето, в което Путин ще трябва да отиде във Вашингтон, да подпише капитулацията на Русия. След това да замине за Украйна, където да излежи доживотната си присъда. Междувременно в Кремъл, да одобрят план за арестуване на "законните" власти в Приднестровието, Абхазия, Южна Осетия и Крим и да ги предадат на правосъдните системи съответно на Молдова, Грузия и Украйна. После в ООН да бъде утвърден размера на репарациите, които Русия трябва да плати на всички разсипани от нея държави!

14

Анонимен

преди 8 години

Това е, товарищи, руският президент-царь-другар не признава граници - руският нефт и рубла също. Едното дълбае,другото гони висоти...Настроение:насмешливо

13

Сорошилд

преди 8 години

Когато говоря ме слушайте мужици !

12

гунчо гунчев

преди 8 години

тука ще скочи не се притеснявайте

11

соросоиден илюминат

преди 8 години

За нормалните хора, това което се случва е нещо нормално . Преди години великият Роналд Рейгън започна надпревара във въоръжаването с помощта на петрола и негово величество американския долар, което доведе до сриването на СССР . Целият свят разбра с изключение на *** и шайката му . Е, очаквам ( и не само аз ) Русия да повтори съдбата на СССР !ДОСВИДАНИЕ !!!

10

Анонимен

преди 8 години

Путинистан=Северна Корея

9

Анонимен

преди 8 години

Цената на петролът пада, но тази на долара расте и това обяснява факта, че бензинът не е "рекордно" евтин. Въпреки това неминуемо ще се отрази и на неговата цена, а и на цените по магазините.

8

КЕФ

преди 8 години

Режи Режи комрад Путин...рязане му е майката. Режи смело за да ви дойде акъла веднъж за винаги! Очаквам след сериала СССР 2.0 да има същите условия като към Северна Корея,Иран,след военна Германия! Връщане на Крим,Луганск,Донбас,Абхазия,Карелия, островите северно от Япония съпроводени с изплащане на репарации на засегнатите!

7

Анонимен

преди 8 години

Продавам къща в Нижни с външна тоалетна. Цена 50 хил рубли.

6

Анонимен

преди 8 години

Като гледам цените на бензина по родните бензиностанции, тази новина ще да е кьорфишек...

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Като част от ЕС България спада към така наречения западен свят. Мен ме интересува България и към кое семейство принадлежим ние! Твоят Путин не ме интересува и не давам пет пари нито за него, нито за Обама!