29

Ааааахахахахааааа

преди 8 години

Ти му думаш- а оно рупа ли рупа....... Каза ви се - затворена страница! Какво бърборите още?!

28

и те тека...

преди 8 години

Кремль: проекта Южный поток больше не существует Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что Кремль не готов возвращаться к переговорам с Болгарией относительно строительства газопровода Южный поток.какво си фантазират нашите "новинари"?

27

Анонимен

преди 8 години

Олеле, лобистите срещу Южен поток и Белене пак ще изгреят на екрана при Цветанка Ризова, Цонев и цялата журналистическа пасмина.

26

Анонимен

преди 8 години

Не беше по вина на българските власти, а по вина на европейските власти. Иначе защо сега точно те трябва да позволяват проекта да се рестартира ? България е само трасе, едно от поне 10 по пътя на тръбата.

25

Анонимен

преди 8 години

Vsichko e lazha! Peskov otsyakal proekt YuP nyama.Kakvo,shte stroi ES so svoi pari? Kak shte reagira Turciya ?Na voda pisano kazvat rusnaci.

24

матросчо

преди 8 години

Г-н премиер, ще се повторя, но трябва - вдигайте си дисагите и заминавайте при президента Путин, за да възобновите проекта , независимо на какви условия - две причини - след месец укрите ще започнат да крадат газ и следва..........., предстои смяна на Ердоган предполагате какво ще стане с договорените проекти между Русия и Турция - не слушайте никой от туркоманите около вас, те са платени, ясно е от кого, ПОКАЖЕТЕ ЧЕ МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.

23

още нещо за

преди 8 години

ДЪРЖАВНИЯ СЪВЕТТодор Живков управляваше държавата успешно не защото беше умен като личност, а защото се съобразяваше с решенията на този съвет !!! Министрите му първо даваха идеите си за разглеждане и одобрение в него пък след това дообработени и изчистени от грешки се приемаха от НС !!! Който допуснеше грешка - веднага беше отстраняван !!! А сега какво е ??? Кой може да каже кое е изгодно за държавата ни и кое не е ??? Бойко ли ? ГЕРБ ли? БСП ли ? ДПС ли ? Всеки си гледа собствения интерес ???

22

Боби

преди 8 години

До Анонимен 31 продДавам ти така да се каже информация от първа ръка. Брат ми търгува с Гърция и Турция разни инструменти и зап части. Турците му казват преди 4 години купувахме обогатена руда от РФ и ей там е фалиралия стоманен завод. Сега рашките не дават руда, а направо заготовки. същото се оказа и за опаковките. До преди 2 години са доставяли дървесина за производство на опаковъчна хартия и картон. Сега доставят готови Рула. Тоест все повече добавена стойност остава в Русия...Капитализъм

21

Боби

преди 8 години

До Анонимен 31За по-миналата година при половин година санкции имат 5% спад на БВП и 5% ръст на промишлено производство - Досещаш се че суровини не на доларова а на рублена основа Рашките си имат колкото искаш.Миналата година пак имат спад 5-7% от БВП пак заради петрол и курс са рублата но пак имат над 5% увеличение на промишленото производство и са на второ място по износ на оръжие в светаСъчетай това с едно цифрен процент безработица и поне 5 милиона Легални гастербартери ...

20

Нещо което може би

преди 8 години

незнаете !? Всички плюете байТошо, но по негово време той бе създал ДЪРЖВЕН СЪВЕТ, или Съвет на старейшините 8познат в много разити страни по света/ ! Та, тогава този съвет се занимаваше с проблемите на страната ни, а не бай Тошо !!! И понеже решенията се взимаха с консенсус, резултатите бяха на лице - живеехме добре ! Къде е сега този Държавен съвет на ГЕРБ ??? Или друга партия ??? НЯМА !!! "Умния" Бойко сам управлява държавата ???? За това положението ни е плачевно !!!

19

Наблюдаващ

преди 8 години

До 2:Май наистина си вярваш на глупостите, дето ги пишеш?До 1:Русия строи нови газопроводи и в северна Европа, и в Азия, така, че няма нужда да се моли на Боко за 1% повече продаден газ, който така или иначе ще секне заради крадливите ти приятелчета от Бандерия.

18

Боби

преди 8 години

До Анонимен 25Ехх експерти Русия е във индустриален възход по принуда на санкциите. Санкциите са им мана небесна. Позволява на правителството в една капиталистическа икономика ДИРЕКТНО да СПОНСОРИРА фирми и производства което ПО-ПРИНЦИП Е ЗАБРАНЕНО ОТ ВСЕКИ ЗАКОН ЗА КОНКУРЕНЦИЯТА.Освен това кое Руското правителство ще спонсорира Оръжие, Промишленост или Селско стопанство - Това с най-голяма печалба - Или това е промишлеността от там и по-добър ВПК, а зарзавата ще си го купят.

17

Да бе да!

преди 8 години

Подновени са друг път!

16

Анонимен

преди 8 години

В тия трудни времена ни е нужен силен и умен премиер, а не като този ! Този да заминава да се прегръща с г-жа Меркел !!! Сега е момента ! Изпуснем ли го ... след години ще е късно !!!

15

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ Египет (дето е мирно и спокойно , сигурно заради тези находища) и Израел (на територията на Палестина) откриха не толкова ОГРОМНИ находища на газ.ЕС няма да се докопа до тези находища заради еврейско - американските интереси - направо съм спокоен!

14

Анонимен

преди 8 години

Абе каквото и да си говорим ... проблема е сериозен и труден, а премиера ни е *** !!!

13

Анонимен

преди 8 години

Русия няма нищо освен нефт за продажба, както и космически кораби, самолети, ледоразбивачи, атомни централи, оръжие, :) също и кофти автомобили - но и това се променя, селскостопанска и тракторна техника...все неща дето ние великите българи си нямаме...

12

Анонимен

преди 8 години

Прочетете последните 3 /три/ изречения и ще видите колко му разбира главата и колко държи Бойко на страната ни !!!

11

info.

преди 8 години

турция никога няма да позволи това да стане у нас.България се управлява от читаци,и за техен ущърб е ако страната ни има икономическа полза.

10

старо маке

преди 8 години

а язе съм Батман и пием само вода от бунаро