90

Анонимен

преди 8 години

Парите за охрана отиват за сараите на Ахмед Доган

89

тя

преди 8 години

РАЗГОНЕНА ГЛУТНИЦА! Това са "бежанците"! Никой да не ми говори за морал и състрадание ..Тук има нещо много по- различно!

88

тя

преди 8 години

Какво хубаво може да се очаква от т. н. бежанци , те са организирани и имат определени цели!

87

Анонимен

преди 8 години

Тези вопли няма кой да ги чуе .

86

V01D

преди 8 години

... И затова и тогава мнозинството не му се е искало да си разваля комфорта и руснаците са се чудели от какво реално ни освобождават. Стойте си така кротки и спокойни, лафете си само по форумите и чакайте някоя *** да нападне жена ви, дъщеря ви, майка ви или сестра ви. Стойте си и чакайте да стане нещо и тогава нека да видим дали струваме като народ и колко от вас биха си мръднали пръста.

85

V01D

преди 8 години

Че политиците ни са за *** така си е, че мюсюлманските и други църни *** са по-близо до животните, отколкото до хората пак си е така, но повечето от вас дето се бият в гърдите и искат "на оръжие" или разправят, че ако стане убийство или изнасилване народа ще избухне имам въпрос към вас: Вие вярвате ли си? Истината е, че в Германия, Швеция и други стани имат патрули и хората се взимат в ръце да правят нещо. Повечето от вас само си говорят и за жалост нещата са били така още от турско...

84

Анонимен

преди 8 години

Лицемерието на западните политици и на "демократичната" им преса и медии е отвратително. Нека повече да не ни поучават! На светлинни години след нас са по морал и почтеност! И какво като са богати? За какво ще им послужат милионите оттук нататък? Май че отговорът се вижда, в буквалния смисъл, вече прекалено ясно.

83

Анонимен

преди 8 години

Нещо ново настъпва. В Кьолн и др.германски градове нападателите на жени са действали организирано! Те са се събирали на групи и са действали по един и същи начин, наистина като на лов за животни. За отношението им към жените е излишно да говорим. Само напълно невежи западняци / защото ние на Балканите знаем за какво става въпрос!/ и откровени лицемери могат да твърдят, че това е случайно. Какво очаквате от орди млади, агресивни, надъхани от омраза към християнската култура мъже?

82

Анонимен

преди 8 години

Опъченеца, Ти с гаранция си бил тиловак в казармата. Палел си печката на старшината и си му се мазнил. Нищо чудно и да си топял войниците срещу отпуска или облага.

81

Анонимен

преди 8 години

Едно време човеците като са имали животни и ниви, не са чакали държавата да им осигурява работа, а са работили неуморно и денем и нощем, и когато се е налагало.Но дойде държавата, да обере населението и да го остави на уравновиловката, да не може никаква работа да ти предложи и едновременно с това да изисква да си плащаш непосилните данъци и да те насилва почвай работаНе всички са родени за компютърни специалисти и полицаи и политициА обществото е пренаситено от изкуствени бизнеси-пластмасови

80

OMG_Lucker

преди 8 години

До Анонимен No 87:Събери се ти смелчаго! Събери се! Или ти си някоя еманципирана женка, дето иска равни права, но иначе мъжката работа си е мъжка?Това да не ти е Дивия запад? Има си органи на реда, да се занимаят както си му е редно. Опълчение ли да готвим, я се осъзнайте. И що? Че политиците нямат кураж да вземат радикални и адекватни мерки трябва мъжете да ходят курбан да стават. Патрулки на ключови места и като видят групичка им нареждат да се разпръснат. Ако не слушат- бой с палките.

79

До Анонимен №91

преди 8 години

Разбирам за какво говориш, но това не е цялото ни общество, а част от него, която мисли, че държавата е длъжна да им осигурява всичко, а те да не работят. И като не им е достатъчно, тръгват по чуждите къщи да си вземат каквото им трябва.Преди няколко години бяха изтарашили таваните на нашата жилищна кооперация и наистина се бяха изходили по голяма нужда в онзи таван, чиято врата им е било най-трудно да разбият. Съмнявам се, че са 100% Хомо сапиенс, покойният д-р Георгиев писа на тази тема.

78

Опълченец

преди 8 години

"На оружие, братя!" Изровете пищовите от тавани и мазета и да се защитим сами от тази sgan и от тези, които ни управляват! Народно опълчение от всички, минали казарма!"Да живей България!"

77

Анонимен

преди 8 години

Достатъчно е една единствена жена да е била преследвана сутрин по тъмно от тези хора и да е била принудена да бяга - мерки трябва да се вземат.Ние сме тези, които работят и плащат данъци, без нас държава няма да има. Затова сме в правото си да изискваме държавните институции да си вършат работата.

76

Анонимен

преди 8 години

И като се оплачеш в полицията ти викат "ние ги знаеме и ги наблдаваме", заключвайте си и др., като че ли някой си е оставил отключено и парадира да дойдат да го оберат.Полицията координира действията на обирджиите, без съмнение.

75

Анонимен

преди 8 години

Не се страхувайте от хора, които не знаят какво ги чака в живота им насетне, а помислете за българското общество, което посред бял ден ти влиза в дома, обира те, обръща ти къщата наопаки(даже ти взима използвания повече от 3/4 парфюм, разбива ти тавана и мазето, взима всичко годно за продажба, изтропва се в къщата ти..и те оставя да се чудиш ..това ли заслужаваш след толкова години труд, мъка и безсъние и работа до откат естествено.Е това българско общество ако изчезне, бежанците не са проблем

74

Анонимен

преди 8 години

Блокът не е на 1 километър, а на сто метра от бежанския център. Но и хората живеещи под Монтевидео страдат от тях. Крадат портмонета с документи, с които да се придвижат на запад.

73

Анонимен

преди 8 години

Що не изтриете коментар 88Не виждате ли, че е расистки?

72

Анонимен

преди 8 години

Във този квартал не живеят ли "МЪЖЕ" съберете се и им покажете къде се намират тия индивиди само бой,вижте във Германия какво правят неонацистите събират се нощно време и ги трепят

71

Кукувица

преди 8 години

В 54 и 55 става дума за софиянци и други. Дал си бил къщата на семейство от Мали.... Тоя да не е софиянец? Аз щях да я запаля и да се приключи. Ама както и да е....